2777
2789

سلام بچه ها بیاین بگین من دارم زیاده روی میکنم یا ن ؟اخه خودم بعدش عذاب وجدان میگیرم

من تو ی شهر دیگه سرکارم داداشم چارماهه اومده پیشم کارآموزی می‌ره تا کار یاد بگیره

من وضعیت جسمانیم خیلی بده دیسک کمر شدید دارم ک پنچ مین هم نمیتونم وایسم ینی ی جوریه ک وسط چند تکه ظرف شستن باید بیام استراحت کنم پاهام جوون بگیرن بعد ادامه شو بشورم اینو گفتم که دقیق وضعیتمو بفهمیمن

حالا مجبورم هر روز ناهار خورشت و برنج درست کنم

شام بپزم ،چند دفعه  ظرف بشورم دستمال بکشم

بخدا وسط کارام گریه میکنم از درد

میگم کار اداره ک مجبورم برم اخراجم نکنن

ب داداشم روزی چند دفعه میگه توروخدا کمکم کن من نمی‌کشه بدنم دست خودم نیست ،تو ی چند ساعت از کاراموزیتو کم کن شب زودتر بیا حداقل یکی دوتا از این کارارو تو انجام بده ولی اصلا گوش نمیده

ب مامانمم میگم شما از خدا نمی‌ترسین من درد میکشم یکی دیگه رو هم ب جون من انداختین عین خیالشم نیس موندم چقد دیگه بهش بگم

امروز دیدم سرویس بهداشتی رو گند برداشته بهش گفتم من نمیتونم خم بشم حداقل تو هر چند روز یک دفعه تمیز کن

امشب بهش گفتم توروخدا برو خونه من دیگه نمیتونم ،تنها باشم ب خاطر وضعیتمم هر چند روز  غذا درست میکنم

ولی خودم بیشتر ناراحت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ینفر مگه میخاد چکار کنه که کار بارش زیاد باشه غذایی برا خودت درست میکنی کمی بیشتر درست میکنی ب ...

خب اون موقع ها هفته ای دو دفعه ن هفت دفعه 

دیسک کمر شدید اینجوریه ک سرپا باشی میزنه ب گردنت تا صبح فقط در می‌کشی و ساکت نمیشه

بیرونش نکن شرایطت رو توضیح بده و کمک بخواه گوش نکرد بی خیال روزی چن نوبت آشپزی شو اینطوری ظرفم کمت ...

با اون بذارم من سرکار بیام دوتا سیب زمینی برام سرخ کرده ک هنوز رو گازه نپخته 

در حالی که اشپزیش عالیه

خب حق داری .  از طرفی مریضی.  و اینکه کارهاتم دو برابر شده‌. اما اگه تنها باشی میتونی گاهی با نون پنیری سر کنی.  اون الان مث مهمونه برات، باید مدام بپزی و بشوری.  تقسیم کار کن، گاهی غذا نپز بگو نتونستم.  

بعد با گفتن و شکوه گلایه هم هیچ تغییری نمیکنه، وقتی خودش درک نداره، گفتن و درخواست و دعوا هم کاری از پیش نمیبره.

خب اون موقع ها هفته ای دو دفعه ن هفت دفعه  دیسک کمر شدید اینجوریه ک سرپا باشی میزنه ب گردنت تا ...

تو هم غذا درست کردنو سخت نگیر یه چیزی درست کن خورد خورد نخورد هم بگو چیزی درست کن 

یه روز غذا درست کن برا دو روز اینا تا اینقد خسته اذیتم نشی

غذاهاتم به شیوه های ساده درست کن سرپا نمونی کمرت درذ بگیره

مثلا اگه مرغ درست کردی بپزش فقط دیگه نرو سرخ کن اینا

یا قرمه سبزی درست کردی سه ساعت نمون سبزیو سیاه کن

هیچکاریو سخت نگیر

وقتایم که نمیتونی کار نکن بگو وتقعا امروز نمیتونم تو مثلا غذایی بپز اینا 

بزا باهم دوستانه باشید حساب کتاب نداشته باشید