2777
2789
عنوان

مصرف قرص سیپرتدون کامپاند قبل از کشیدن دندان عقل؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست
اره والا چ کنیم منم از عید به بعد میخوام اقدام کنم با این گرونی میترسم دوا درمون طولانی شه 😭😭😭

من چون مشکل موی زائد پیدا کرده بودم و قصد بارداری نداشتم دکتر این قرص رو برام نوشت. چون قرص های زیادی هم هست که جلوگیری کننده نیستند، 

الان میخوام بدونم شما برای چی این قرص رو دکتر بهتون داد؟

شما هم گفته بودین قصد بارداری ندارید؟ یا این جزوی از درمان برای باردار شدنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون مشکل موی زائد پیدا کرده بودم و قصد بارداری نداشتم دکتر این قرص رو برام نوشت. چون قرص های زیاد ...

پریودتون منظم بود؟ من برای قطع لکه بینی قبل پریود اینو تجویز کرد بعد سونو وازینال دادم گف دو سه تا فولیکول ریز داری از علایم تنبلی بعد دیگه اینطور شد که قصد باردار شون دارم

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
پریودتون منظم بود؟ من برای قطع لکه بینی قبل پریود اینو تجویز کرد بعد سونو وازینال دادم گف دو سه تا ف ...

آره من مشکلم این بود که کلا چندماه یبار پریود نمی‌شدم. سونو رفتم گفت فولیکول ریز داری