2777
2789
عنوان

مصرف قرص سیپرتدون کامپاند قبل از کشیدن دندان عقل؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست
فکر نمیکنم مشکلی باشه حالا از دکترتم بپرس میشه فردا بیای بهم بگی درد داشت یا نه؟؟ دندون عقلم یکم در ...

من یه دونه کشیدم خیلی خوب بود اصلا درد نداشت دکتر بلوریان تهران برام کشید.

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی در حد لک

وای خدا چقد تو منی .من ۳ تا دارم قرصم تموم شه لکه پیدا میکنم بعد تا اینکه پریود شم.😭😭😭بعدم میخوام باردارشم نمیدونم چقد طول میکشه میترسم

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
الان پوستم به شدت حساس شده. با کوچیکترین خراشی زخم میفته. فکر می‌کنم تاثیر این قرصه باشه

عه پوست منم پوستع پوسته میشد یکم التهاب داشت کالاندولا زدم خوب شد .

من یه دونه کشیدم خیلی خوب بود اصلا درد نداشت دکتر بلوریان تهران برام کشید.

منم کشیدم سالهای گذشته جاشم ایمپلنت گذاشتم اصلا نفهمیدم اما این یکی مرگو جلو چشام دیدم دندون ۷پایین بود قبلنم عصب کشیش کرده بودم حتی روکشم شده بود یهو بعد ۲سال درد گرفتم عکس گرفتم گفتن خوب عصب کشی نشده آبسه کرده

حالا نمیدونم بخاطر آبسه درد کشیدم یا بی حسیش خوب نبود

منم کشیدم سالهای گذشته جاشم ایمپلنت گذاشتم اصلا نفهمیدم اما این یکی مرگو جلو چشام دیدم دندون ۷پایین ...

احتمالا به خاطر آبسه بوده پیش دندونپزشک کاربلد برو

وای خدا چقد تو منی .من ۳ تا دارم قرصم تموم شه لکه پیدا میکنم بعد تا اینکه پریود شم.😭😭😭بعدم میخوام ...

منم دقیقا همینم

رفتی دکتر مشورت کردی بهم بگو چی بهت گفت

منم بعد عید میرم احتمالا

اگر دکتر بگه ممکنه باردار شدنم با مشکل مواجه شه مجبور میشم سال دیگه اقدام کنم هرچند که دلم نمیخواد تو این گرونی ها دست به این کار بزنم. 😰

منم دقیقا همینم رفتی دکتر مشورت کردی بهم بگو چی بهت گفت منم بعد عید میرم احتمالا اگر دکتر بگه ممک ...

کدوم شهر هستی من تهرانم

احتمالا به خاطر آبسه بوده پیش دندونپزشک کاربلد برو

خیر سرش متخصص ریشه بود 

دندان پزشک عمومی قبول نمیکرد دندونمو بکشه میگفتن باید بری پیش متخصص ریشه آخه جراحی شد اما جراحی همون کشیدنه فقط لثه رو هم چاک میزنن وگرنه تهش دندونو با زور میکشن بیرون 

درد گیر گردن دندون لای استخون فکم هیچوقت یادم نمیره کابوس شبام شده

منم دقیقا همینم رفتی دکتر مشورت کردی بهم بگو چی بهت گفت منم بعد عید میرم احتمالا اگر دکتر بگه ممک ...

اره والا چ کنیم منم از عید به بعد میخوام اقدام کنم با این گرونی میترسم دوا درمون طولانی شه 😭😭😭

خیر سرش متخصص ریشه بود  دندان پزشک عمومی قبول نمیکرد دندونمو بکشه میگفتن باید بری پیش متخصص ری ...

اگه تهرانی برو پیش دکتر جعفریان

باشه عزیزم .بهت میگم توام بگو😭😭