2777
2789
عنوان

توپیرامات

3964 بازدید | 14 پست

سلام کسی قرص توپیرامات مصرف میکنه الان ۱۳ روزه دارم مصرف میکنم ۸ روز ۲۵ خوردم الان ۵۰ 

خیلی حالمو بد میکنه خیلی سرترالین ۵۰ میخورم چاق شدم دکتر توپیرامات نوشت متنفرم از چاقی چقدر اذیت میکنه این قرص تورو خدا کسی خورده بگه من میترسم از عوارضش

تمام قرصهای اعصاب و روان عوارض دارند، حتما به دکترتون راجع به عوارضش بگید جلسه بعد که رفتید 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام قرصهای اعصاب و روان عوارض دارند، حتما به دکترتون راجع به عوارضش بگید جلسه بعد که رفتید 

دوست دارم کل داروهامو قطع کنم خیلی حالم بده 😔😔😔😔

بدون دارو بهتر بدوم بخدا من اگه شوهرم رفتارش باهام خوب بود هیچ مشکلی نداشتم 

برای افسردگی صرع مانیا ؟ برای چی مصرف می‌کنید؟

من پانیک دارم سرترالین میخورم چاقم کرده  گفتم دکتر چاق شدم همیشه گرسنه ام گفت توپیرامات بخور الان حالم بده از وقتی میخورم 

توپیرامات افتضاحهههه

منم میحوردم

لاغر نمیکنه 

ولی عوارض وحشتناک داره دادم دکترم عوض کرد

من صورتم کامل بی حس میشد

بعدم تیک عصبی گرفتم و موند برام 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
دوست دارم کل داروهامو قطع کنم خیلی حالم بده 😔😔😔😔 بدون دارو بهتر بدوم بخدا من اگه شوهرم رفتارش ب ...

ببینید مشکلتون چیه، شاید نیاز باشه به روانشناس مراجعه کنید، اگر مشکل دارید با همسرتون...دارو به تنهایی کمک کننده نیست...ولی خوب وقتی ام مصرف کنید سر خود یهو بذارید کنار خوب نیست، باید دکتر یواش یواش کم کنه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

به نظرم به روانشناس مراجعه کنید بهتره. چون روانپزشک فقط دارو تجویز می‌کنه. اما روان شناس، روان درمانی انجام میده. برای پانیک هم کمکتون میکنند.

توپیرامات افتضاحهههه منم میحوردم لاغر نمیکنه  ولی عوارض وحشتناک داره دادم دکترم عوض کرد من ...

جدی چه تیکی من انگشتام گز گز میشه احساس منگی دارم حس خوبی ندارم 😔

توپیرامات افتضاحههههمنم میحوردملاغر نمیکنه ولی عوارض وحشتناک داره دادم دکترم عوض کردمن صورتم کامل بی ...

وای در این حد بده؟ من دو سه ماهی شروع کردم همچین چیزایی رو تجربه نکردم ولی ۴ کیلو کاهش وزن پیدا کردم