سلام کسی قرص توپیرامات مصرف میکنه الان ۱۳ روزه دارم مصرف میکنم ۸ روز ۲۵ خوردم الان ۵۰
خیلی حالمو بد میکنه خیلی سرترالین ۵۰ میخورم چاق شدم دکتر توپیرامات نوشت متنفرم از چاقی چقدر اذیت میکنه این قرص تورو خدا کسی خورده بگه من میترسم از عوارضش
تمام قرصهای اعصاب و روان عوارض دارند، حتما به دکترتون راجع به عوارضش بگید جلسه بعد که رفتید
عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست دارم کل داروهامو قطع کنم خیلی حالم بده 😔😔😔😔 بدون دارو بهتر بدوم بخدا من اگه شوهرم رفتارش ب ...
ببینید مشکلتون چیه، شاید نیاز باشه به روانشناس مراجعه کنید، اگر مشکل دارید با همسرتون...دارو به تنهایی کمک کننده نیست...ولی خوب وقتی ام مصرف کنید سر خود یهو بذارید کنار خوب نیست، باید دکتر یواش یواش کم کنه...
عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
به نظرم به روانشناس مراجعه کنید بهتره. چون روانپزشک فقط دارو تجویز میکنه. اما روان شناس، روان درمانی انجام میده. برای پانیک هم کمکتون میکنند.