2777
2789

بچه ها بعدزایمانم ۲روزدیگه امپول روگام زدم ..وبعدچن سال حامله شدم ساک دفورمه بود ضربان هم نداشت ..اخه میگن روگام بزنی برا بارداری دومت مشکلی پیش نمیاد ..پس چرا مرد؟؟بنظرتون ربطی داره ک ۲روزبعدش امپولو زدم؟؟اخه رواینم‌ سقطم ۳روزبعدامپول زدم چون گیرنمیومد ..ممکنه بارداری بعدیمم سقط شه😞😞

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اون رگام هیییچ ربطی به دفورمیتی و مشکلات جنینی نداره اون فقط برا مشکلات خونه ک مثلا تو گروه خ ...

هیخدا ابجی حالم خیلی بده تازه ۲۷روزه میگذره اگه زنده بود الان میشدم چهارماه ..تومیدونی ساک حاملگی دفورمه چیه ابجی ممکنه بارداری بعدمم دفورمه بشه؟دلیل دفورمه چیه ..خودموکشتم نتونستم بفهمم 

تا ۷۲ ساعت بعد از زایمان یا سقط زمان داری بزنی بعدش متاسفانه خیلی نمیشه روش حساب کرد.

خب منم زدم بعدزایمان پسرم ۲رز بعدش واین سقط که کاملا کم یاب شد روز سوم از ی شهردیگه ای برام اوردن ..هفتادوساعت همون سه روزه مگه نه؟؟

هیخدا ابجی حالم خیلی بده تازه ۲۷روزه میگذره اگه زنده بود الان میشدم چهارماه ..تومیدونی ساک حاملگی دف ...

میفهمم عزیزم سخته. خواست خدا بوده ان شاء الله بچه بعدیت مشکلی نداشته باشه

ببین دفورمیتی در لغت یعنی یه چیزی ک شکلش مشکل داره

مثلا باید مربع باشه مثلث شده

اینا معمولا یا به علت نقصای ژنتیکیه یا مثلا دارویی چیزی استفاده کردی تحت اشعه بودی و خیلی علتای دیگه. ساخت سلولا مشکل پیدا کرده و اینطور شده

و جنین به خاطر این مشکل دیگه نتونسته به رشدش ادامه بده و سقط شده

میفهمم عزیزم سخته. خواست خدا بوده ان شاء الله بچه بعدیت مشکلی نداشته باشه ببین دفورمیتی در لغت یعنی ...

ها خدا خیرت بده اجی جان اطلاعاتت خیلی بالاست میشه متاهلی امپول رگامی هستی یانه اطلاعاتت دراین زمینه بالاست؟؟

من فقط یادمه ک تا ۱ماه نمیدونسم حامله بودم که بخاطره دندون درد شدید قرص نوافن میخوردم ۱یکی یا گاهیی دوتا تافهمیدم باردارم قطعش کردم شاید همون بوده😞

ها خدا خیرت بده اجی جان اطلاعاتت خیلی بالاست میشه متاهلی امپول رگامی هستی یانه اطلاعاتت دراین زمینه ...

نه عزیزم دانشجوی پزشکیم ان شاء الله دو سال دیگه فارغ التحصیل میشم

نه از نوافنت نبوده. هزار و یک علت شناخته و ناشناخته میتونه داشته باشه

بهش فکر نکن عزیزم. تقصیر تو نبوده. خدایی نکرده اگه به دنیا میومد و مشکلی داشت چی؟ 

میفهمم عزیزم سخته. خواست خدا بوده ان شاء الله بچه بعدیت مشکلی نداشته باشه ببین دفورمیتی در لغت یعنی ...

تازه داشتم میرفتم ۱۳هفته ک رفتم سنو گفت بچت ۶ هفتس ضربان نداره روز دومش ب خونریزی شدیدافتادم رفتم دکتر احمقم بهم شیاف داد گفت ما ب سن بارداری تو کاری نداریم سن سنومهمه ..هعی بهش گفتم بابا من س ما پیش از وبی بی چک زدم مثبت شد ولی باز گف نه خلاصه شباف رو استفاده کردم ولی خونریزیم بند نیومد کارم اخرش  ب کورتاژ کشید

نه عزیزم دانشجوی پزشکیم ان شاء الله دو سال دیگه فارغ التحصیل میشم نه از نوافنت نبوده. هزار و یک علت ...

ازاشناییت خوشحالم ابجی انشالله موفق باشی گلم 

میتونم باهت اشنا شم چون بهت نیاز دارم

بله عزیزم حتما اما ممکنه بعضی از سوالات رو جوابشو ندونم

میدونم ولی باز در حدت اطلاعات ندارم فقط ی چندتا سوال دارم ازت گلم ..

میشه بگی روبیک داری ؟یایه برنامه اجتماعی دیگه