2777
2789
عنوان

من چکار کنم با این خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 38 پست
میرم زندادشم بچم دعوا میکنن تیکه میندازن حتی ی چایی نمیذارن جلو مون آنوقت مهمون ک بیاد از اون پذیرای ...

وا، چه پرر وان، اونجا خونه مامان توعه،تازه  تو باید از اونا پذیرایی کنی ن اونا از تو 

واقعا، یبارم که یکی میخواد به ادم لطف کنه 

عزیزم الان لطف داداشم میگه نیا خونه مادرت بچت اذیت میکنه توهین میکنه کل خانوادم  اونجام هر روز جز من 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. شوهر دارم بچه دارم خونم جدا کار ندارم ولی اصلا نیازی به اونا ندارم ولی بنظرتون چرا همشون رفتن تو ...

عزیزم مشکلت اینه که لذت بردن از زندگی خودتو وصل کردی به بقیه ولشون کن مامان منم مثل شماست یه مهمونی دعوتش نکنن چنان میشینه گریه میکنه من میگم چرا اینطور میکنی دلیل رفتارشو نمیفهمم

میرم زندادشم بچم دعوا میکنن تیکه میندازن حتی ی چایی نمیذارن جلو مون آنوقت مهمون ک بیاد از اون پذیرای ...

خیلی برات ناراحت شدم 😔 ببخشید چقدر بدجنس و بیشعورن 

مامانت چیزی نمیگه ؟ ولشون کن فوقش بعدا مامانت رو دعوت کن خونه خودت 

اگه قبلا کاری نکردی و الکی باهات دشمن شدن ناراحت نباش  برن به جهنم زندگیتو بکن بهشون فکر نکن اصلا ❤️

جوجه پرستار

عزیزم مشکلت اینه که لذت بردن از زندگی خودتو وصل کردی به بقیه ولشون کن مامان منم مثل شماست یه مهمونی ...

وقتی واقعا تو خواهر برادرت نخانت تنها بمونی شوهرت سواستفاذه کنه از این موضوع حرص نداره

وقتی واقعا تو خواهر برادرت نخانت تنها بمونی شوهرت سواستفاذه کنه از این موضوع حرص نداره

من خواهر برادرم به خونم تشنن جوری که هی میگن تو رو میکشیم منم گذاشتمشون کنار اصلنم برام مهم نیستن شوهرتم انقدر گفتی حساس کردی ولش کن بابا بقیه دنبال اینن مادرشونو یکی پرستاری کنه اونام خسته میشن یه روز مطمئن باش تو سعی کن با خانواده شوهرت بیشتر رفت وامد کنی

خیلی برات ناراحت شدم 😔 ببخشید چقدر بدجنس و بیشعورن  مامانت چیزی نمیگه ؟ ولشون کن فوقش بعدا ما ...

مامانم پسر دوسته بخدا انقد من بدردش خوردم عروساش نخورده ولی ی سال من نرم جرات نمیکنه اسمم بیاره در صورتیک عروسش ده سال ی بارم خونه مادرم ی سوپ درس نکرده الانم زنداداشم از لج من دستور داده ب داداشم من دلم میسوزه ک چرا زندادشم واسه زندگی ما تعیین تکلیف میکنه هر چی ما رو اذیت کنن ما نباید حرف بزنیم بزنم داداشم میندازه به جون ما حالم میگیره اینجوریمنم ضعف تنهایی دارم

من خواهر برادرم به خونم تشنن جوری که هی میگن تو رو میکشیم منم گذاشتمشون کنار اصلنم برام مهم نیستن شو ...

دقیقا همین کار رو کردم  ولی تو نمیدونی چه لطف هایی به این خانواده بی خودم کردم

دقیقا همین کار رو کردم  ولی تو نمیدونی چه لطف هایی به این خانواده بی خودم کردم

بله دقیقا منم خیلی لطف کردم ولی تو مگه میتونی ادم نمک نشناسو عوض کنی نه پس سعی کن فکر نکنی چون فقط خودتو اذیت میکنی 

بله دقیقا منم خیلی لطف کردم ولی تو مگه میتونی ادم نمک نشناسو عوض کنی نه پس سعی کن فکر نکنی چون فقط خ ...

واقعا خودم دارم نابود میکنم پیر شدم از حرص جوش

واقعا خودم دارم نابود میکنم پیر شدم از حرص جوش

عصبانیت یعنی خودتو نابود کردن به خاطر دیگران اونا خوشن فقط تو عذاب میکشی منم قبلا مثل تو بودم ولی زندگی با ادمای دیگه باعث شد اصلاح بشم وفرق کنم

عصبانیت یعنی خودتو نابود کردن به خاطر دیگران اونا خوشن فقط تو عذاب میکشی منم قبلا مثل تو بودم ولی زن ...

اخه بدبختی اجی اصلا هیچ بزنامه ای ندارم خیلی تنهام نه دوس نه رفیق هیچ نه باشگاهی نه بیرون فقطتو خونه موندم اینجوری بیشتر عذاب میکشم

اخه بدبختی اجی اصلا هیچ بزنامه ای ندارم خیلی تنهام نه دوس نه رفیق هیچ نه باشگاهی نه بیرون فقطتو خونه ...

من از خونه بیرونم نمیتونم برم همش با فیلم کتاب اینستا تلگرام خودمو مشغول میکنم کلاسم حتی نرفتی تو اینستا انقدر اموزش هست میتونی یاد بگیری مثلا یه مدت شروع کردم ساخت زیورالات مثل دستبند خیلی روحیم باز شده بود