2777
2789
عنوان

من چکار کنم با این خانوادم

2549 بازدید | 38 پست

من با زنداداشم قهرم چون تو مجلسی پالتو من پاره کرده بودن خلاصه چن ساله همش با من یا دعوا میکنن یا قهرن تا اینکه مامانم پاش شکسته من میخاستم پیشش بمونم داداشم کفت نه تو برو این دفعه عروساش بهش برسن جلو زنداداشام ک بام قهرن گفتم منم میخام بمونم مامان منم هس گفت نه تو بچت کوچیکه اذیت میکنه الان تو بمونی شوهرت میاد غذا میخاد هی باید سفره بندازیم جم کنیم فقط ی مرد با ی زن اینجا بمونه 

جالبه حالا زنداداشام سه تاشون رفتن اونجا موندن با هر کدوم دو تا بچه از بچه من کوچکتر همش هم سفره میندازن و حتی خواهر زادم و مامانش بچش اونجام شش تا بچه زیر شش سال آنوقت چون من باشون قهرم ده روز حتی نرفتم مامانم ببینم عصبی شدم همش کارم شده گریه خب چرا انقد اذیتم میکنن 

اینم بگم داداشم به خاطر اینکه زنش گفته من نرم گفته نیاد داداشم ببو زورش به زنش نمیرسه چکار کنم واقعا دارم از لج میمیرم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی دیروز آنجا بالا سر ی پیرزن مریض ک مشکل ریه داره و دستگاه بهش وصل پاش هم شکسته تولد گرفتن میخاستم برم دم در داداشم فحش کش کنم شوهرم نذاشت دارم داغون میشم واقعا هر جا جمع باشن حال من و میگیرن ی بار سویچ ماشینم دزدیدن چن میلیون پولش بود حتی اونا کلی ثروتمند شوهراشون کلی ب حرفشون نمیندونم چرا اذیتم میکنن من ک خدا بدبختم کرده 

خونه باباته ها تو چیکار داری به اونا تو برو مامانت رو ببین 

بابام بچگی مرده اون خونه رو داداشم خریده واسه مامانم ک شدن اختیار دار اونجا 

چقدر الکی حرص میخوری مگه حمالی هم حسودی داره بهتر 

حسودی به حمالی نیس به اینکه داداشم جلو همه من همیشه خورد میکنه هس ک بخاطر زنش من از اونجا بریده ولی خودشون دور هم هستن در ضمن حمالی نمیکنن شانس دارن پرستار داره اونا فقط دور همی زنونه گرفتن میریزن میپاشن جشن و قلیون اینا اصلا کلا بحثم رفتار داداشم ک بخاطر زناشون من جلو جمع خورد کرده اتفاقا همیشه ک پرستار نبود کلفتی مال من شوهرم بود 

حالا چرا همه زن داداشا فقط با شما قهرن؟وقتی اونا همه باهم خوبن فقط شمارو توی جمعشون راه نمیدن ،یعنی اینکه می تونن باهم کنار بیان ،بهتره شمام یاد بگیری باهاشون کنار بیای تا تو جمعای خانوادگی اینجوری کنار نزارنت

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خب هر چی به هر حال برا مامانته مگه میشه نری .. به اونا کاری نداشته باش خودت برو عیادتش حداقل ببینش

میرم زندادشم بچم دعوا میکنن تیکه میندازن حتی ی چایی نمیذارن جلو مون آنوقت مهمون ک بیاد از اون پذیرایی میکنن میخام جوابشون بدم دعوا میشه آخرش من مقصر میشم الان فردا شب خونه ی برادر دیگم مهمونی ک بام آشتی اون جرات نمیکنم بزم چون اون دفعه رفتم پالتوم تو اتاق ریز ریز کردن آخرم گفتن خودش پاره کرده دعوا راه بندازه هسته شدم از دست خان‌ادم

زودتر کار پیدا کن مستقل شو  مسولیت خانواده با تو نیس

من. شوهر دارم بچه دارم خونم جدا کار ندارم ولی اصلا نیازی به اونا ندارم ولی بنظرتون چرا همشون رفتن تو ی جبهمه. من عذاب میدن بقران واسه همشون هزار تا قدم برداشتم