2777
2789
عنوان

چند روز پیش شوهرم بهم گفت

1244 بازدید | 50 پست

تقریبا یک هفته  پیش شوهرم داشت  ترانه شهرام   سولتی میدید که با چند زن مرقصه گفت خوشبحالش  همیشه با چند زن منم هیچ نگفتم   دقیق بعدش اهنگ شکیرا گڋاشت که با چند مرد مخوند منم گفتم  خوشبحال اینها  هر روز با چند مردن البته هم  خودم هم شوهرم   خیلی مقید  و تقریبا   مشکل حادی تو زندگی نداریم  ولی کلی خندیدیم  خودم تعجب کردم این حرف زدم  بنظرتون اشتباه کردم گفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبکردی 🤣😕 وقتی خودش گفته دیگه 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

وقتی اول شوهرت گفته..پس بنظرم خوب کرید گفتی...تا بفهمه هرچیزی رو نباید بگه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

نه دورهم یه چیزی گفت یه چیزی شنید خندیدین ختم به شادی شد و تمام   

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

یه بار تو ماشین با شوهرم دعوام شد یه پسره خوشگل دیدم گفتم وااای چه خوشگل و خوشتیپه تا حرص شوهرمو درارم با پشت دس کوبید دهنم دیگه نگفتم😐🤣🤣

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان