2777
2789

بستگی داره چی بگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم زندگی مشترکه دیگه اگه بخواهیم به زندگی ادامه بدیم باید ببخشش رو فبول کنیم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره که چه حرفی زده باشه؟ 

من شخصاً حرفایی رو که هر کسی بزنه یا کاری بکنه که غرور و شخصیتم لطمه بخوره رو هرگز نمیبخشم ولی از اونجایی که بهترین هنرپیشه ی جهانم ، اگر لازم باشه طوری رفتار میکنم که طرف حتی روحش هم خبردار نمیشه که تا چه حد ازش کینه دارم و اگر یک روز از عمرم مونده باشه ، وقتی تصورش رو هم نمیکنه ، زهرم رو بهش میریزم🤌

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

از قیافه در بیا و در موردش حرف بزن و اتمام حجت کن که این مسأله قرار نیست دیگه تکرار بشه بالاخره باید از دلت در بیاد ولی عذر خواهی رو لوث نکن نذار یه طوری بشه که فکر کنه اگر عذرخواهی نکنه با وقتی که می‌کنه برات فرقی نداره وگرنه همین عذر خواهی هم نمیکنه ، اگر قول هاش یادش نمی‌مونه مثل من از شوهرت امضا بگیر 

شوهر من تا امضا نکنه روی هیچ قولی نمی‌مونه مخصوصا قول های مالی 

.

حقیقتا اگر حرفایی بزنه که شخصیتم خورد شه و بفهمم از ته دلش گفته،نمیتونم کنار بیام 

ولی دقت کردم ادمها تو دعوا میخوان خالی بشن .چرت و پرت زیاد میگن .منطقی نیستن .و نمیفهمن حرفشون داره طرف را میکُشه .

بعد که اروم میشن میفهمن .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یعنی حرفای که به من میزنه  اگه روی نون کنی بدی به سگ نمیخوره

عزیزممم💔

یبار یه درس اساسی بهش بده تا حرف دهنشو بفهمه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ای خواهر اگه بدونی شوهر من چه جور ادمیه بادرس دادن حسابی بهش تورو راهی خونه بابات میکنه یعنی کات تما ...

ولی مجبورم به خاطر بچهام سکوت کنم ولی در عوضش خدا هوامو داره یه جای از سرش در میاره 

ای خواهر اگه بدونی شوهر من چه جور ادمیه بادرس دادن حسابی بهش تورو راهی خونه بابات میکنه یعنی کات تما ...

گاهی برگشتن خونه پدر یه پایان تلخه

ولی سازش با یه ادم بی فرهنگ که از ریشه مشکل داره تلخیه بی پایانه