2777
2789

جز چندسال که مریض بود بنده خدا دست خودش نبود چرت میگفت یا کلا سرد برخورد میکرد بقیه وقتا دعوا اینا نمیکنیم ولی خوب اگر گاهی پیش بیاد زود اشتی میکنم یعنی مجبورم میکنه اشتی کنم بس که سربه سرم میزاره ومثل بچه ها مظلوم نگام میکنه یا تو خودشه .یبار سر قربون صدقه رفتن های الکی قهر کردم باهاش رو تخت دراز کشیده بود رفتم تو اتاق فکر کرد میخوام پیشش بخوابم بغل باز کرد منم رفتم از کمد پتو ومتکا برداشتم که برم تو حال بخوابم یهو اومد پایین که نزاره من برم خورد بهم دستم محکم خورد به دیوار یه دعوای توپی باهاش کردم ویه قهر دیگه خخخخ چند بار اومد طرفم تا مجبورشدم اشتی کنم اگه اشتی نمیکردم فک کنم یه قسمت از بدنم قطع میشد از بس منو محکم گرفته بود تا باز نرم یه جادیگه بخوابم خخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.