2777
2789
من تازه تو ۱۲ هفتگی سقط خاموش شدم کورتاژ کردم منم باید انجام بدم این ازمایشو؟ دارم دیونه میشم همش ...

اره عزیزم انجام بده دکترا میگن برای یکی سقط لازم نیست اما بنظر من اگر مشکل هزینه نداری انجام بده ، یه سری آزمایش ایمنی یه سری انعقادی و یه دونه هم برای لوپوس هست اگر اینا مشکلی نداشت کاریوتاپ بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام منم ٤ تا سقط داشتم، مشكل ايمني دارم، قبل بارداري آسپرين مصرف ميكنم و بايد زود بفهمم باردارم و و تاآخرش آسپرين و آنوكسا مصرف ميكنم، البته بين ٤ تا سقط يه دختر دارم كه فقط روش آسپرين خوردم 

سلام منم ٤ تا سقط داشتم، مشكل ايمني دارم، قبل بارداري آسپرين مصرف ميكنم و بايد زود بفهمم باردارم و و ...

مرسی عزیزم ، عزیزم سر دخترتون چرا فقط آسپرین ؟ آمپول چرا نزدین ؟ روزی چندتا آسپرین میخورین ؟

مرسی عزیزم ، عزیزم سر دخترتون چرا فقط آسپرین ؟ آمپول چرا نزدین ؟ روزی چندتا آسپرین میخورین ؟

چون آزمايشات سقط مكرر انجام نداده بود اما دكتر گفت بيا ريسك نكنيم و آسپرين بخور تا انشالله بمونه كه خداروشكر بمونه 

چون آزمايشات سقط مكرر انجام نداده بود اما دكتر گفت بيا ريسك نكنيم و آسپرين بخور تا انشالله بمونه كه ...

خدا را شکر ، منم آزمایش انعقادی ندادم ، شما روزی چندتا آسپرین میخوردین ؟

خدا را شکر ، منم آزمایش انعقادی ندادم ، شما روزی چندتا آسپرین میخوردین ؟

عزیزم گفتم حس ششمت عالیه لطفا جوابم بده 

من سنم بالاس به حستون ازدواج دارم یا نه دیگه؟اگر آره زمانش و شرایط طرف و چطور باهاش آشنا میشم .ممنونم 

عزیزم گفتم حس ششمت عالیه لطفا جوابم بده  من سنم بالاس به حستون ازدواج دارم یا نه دیگه؟اگر آره ...

عزیزم اینایی که ما میگیم در حد یه حسه حتمی نیست ، حسم میگه ان شا الله ازدواج میکنین با کسی ک قبل شما ازدواج داشته شاید اوایلش همه چیز اوکی نباشه اما به مرور بهم علاقه پیدا میکنید