2777
2789
عنوان

فازتون چیه خدایی؟؟

176 بازدید | 12 پست

فاز این مسخره هایی که حتی عکس خریداشونم برمیدارن چیه. واقعا از رو کیف شناسایی میشید؟ صبحی یکی میگفت میخوام یه مجسمه بخرم فرتی برداشت. با کلی اصرار گذاشت نگاه کردم دیدم از مجسمه پشت ویترین مغازه عکس گرفته. مریضید آیا؟ 

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصر کاربرا هستن که به اینا اصرار میکنن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

حالا جالبه مثلا یه طرح مجسمه مد میشه خونه پنجاه هزار نفر هست چطوری میخوان شناسایی شن... مگه خاص پسندها که اونا هم نمیان هیچ وقت نظر سنجی عمومی... 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
حالا جالبه مثلا یه طرح مجسمه مد میشه خونه پنجاه هزار نفر هست چطوری میخوان شناسایی شن... مگه خاص پسند ...

خیلی اعصاب خورد کنن

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

سوال منم هس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من عکس گوشوارمو گذاشتم تاپیکم میترسم شناسایی شم ولی برنداشتم🤣🥺

نه بابا کی میبینه اخه بعدشم مگه همون یه مدل هست تو جهان