2777
2789
عنوان

کیا ویروس جدیدو گرفتن

175 بازدید | 15 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنید کسایی که تو خونه درمان کردن بگن. من چند روزه سرفه خشک میکنم. قفسه سینم یکم سنگینه همراه تب  تجربه هاتونو در اختیارمون بذارین مرسی چجوری خوب شدین؟

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم پنجشنبه مریض شد چشمش ورم کرده بود خودم همین امروز بعدازظهر! الان بدنم درد میکنه گلوم افتضاح درد میکنه یکم سردرد دارم! مسکن خوردم و از صبح سرکار بودم الانم خیر سرم دی جی ام خداروشکر مراسم سنگین نیست و خلوته کسی قصدرقص نداره مثل اینکه از اقوامشون فوت کرده اعنگ اروم پخش میکنم 

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
من پسرم پنجشنبه مریض شد چشمش ورم کرده بود خودم همین امروز بعدازظهر! الان بدنم درد میکنه گلوم افتضاح ...

خیلی بده من گلو درد ندارم برعکس سرفه خشک و درد قفسه سینه و تب دارم کلافه م کرده وقتی هم مریض میشم استرس میکیرم اخه قبلا دوبار کرونا گرفتم هر دوتاش سخت بود اذیت شدم دلم میخواد این سرفه هام خوب شه خسته شدم

خیلی بده من گلو درد ندارم برعکس سرفه خشک و درد قفسه سینه و تب دارم کلافه م کرده وقتی هم مریض میشم اس ...

وای دارم میمیرم دیکه، پسرم مثل من نگرفت خدا رو شکر! بعد مراسم باید برم بیمارستان حتما

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
وای دارم میمیرم دیکه، پسرم مثل من نگرفت خدا رو شکر! بعد مراسم باید برم بیمارستان حتما

انشالله طوری نمیشه یه سرم بزنید و امپول بهتر میشین من بدبخت که نمیتونم برم دکتر کسی نمیبره خودمم تنها نمیتونم برم

ای بابا! استراحت کن ولی بهتر نشدی بگو ببرنت دکتر

استراحت که میکنم ولی فرقی نمیکنه انشالله ک خوب شم وگرنه باید برم دکتر