2777
2789
عنوان

بعد چن بار اقدام باردار شدین؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 12560 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اول.. اصلا استرس نداشته باش. و تو تخمک گذاری اقدام کن.  

ما از بعد پریود هرروز اقدام بودیم 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
شب بهش نگفت خداروشکر شاید یادش رفت ..الان مغازس ظهر ناراحت بودم بهش پیام دادم گفت تو منو داری بهش فک ...

حالا مادرشوهره من ک یبارم نگفته بچه بیار ولی تن تن به دخترش میکه دومیم بیار اولیو خودم نگه میدارم 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
خوبه حالا مادرشوهر من شعور داره تو این مسائل نیس

من گیر دادن که بچه بیار حالا سه ماهم هست ازدواج کردیم تازه خونه هم نداریم خونه پدرشوهرمیم تو یه اتاق اصلا من بچه بیارم جامون میشه تو یه اتاق

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
من این ماه اقدام سوممه

انشاالله بگیره عزیزم 

توهم دارو بخوری دوتا دوتا میاری بگو پسرت میتونه خرج بده تا سه تا سه تا بکارم اصلا

نه تازه خونه هم نداریم

وا چه اراجیفی میگه

اصلا بهش نگو بچه میخواین بگو فعلا نمیخوایم از دونفره بودنمون داریم لذت میبریم

من بعد دو سال و خرده ای اقدام باردار شدم بدون اینکه مشکل خاصی داشته باشیم

به همه هم گفته بودم خودم نمیخوام هیچکس نمیدونست میخوایم حتی مامانم

🌷
من بار1050 آمار از دستم رفت

الهی عزیزم خداحفظش کنه گل پسرتو 

هر روز هم نداشته باش.  اسپرم ضعیف میشه.

اره این سری یه روز درمیون 

وا چه اراجیفی میگه اصلا بهش نگو بچه میخواین بگو فعلا نمیخوایم از دونفره بودنمون داریم لذت میبریم م ...

کارخوبو تو کردی منم این سری میگم نمیخوایم هنوز