2777
2789
عنوان

اگه سراغ دارین بیاین

104 بازدید | 11 پست

هر کی خیر سراغ داره بهم بگه بخدا تا اخر عمر دعاش میکنم

برای مشکل ژنتیکی دارم ای وی اف میکنم نصف پولو جور کردم یکی بهم گفت خیر کمک میکنه

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براي بچه دارشدن؟

اره 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
دقیقا ظلمه در حق بچه

ما همچین فقیر هم نیستیم فقط هزینه در مانیش زیاد شده از پسش بر نمیایم

وگرنه خونه و ماشین و امکانات اولیه داریم ۱۲۰ میلیون هزینه ای وی اف با تایین سلامت میشه اونم نصفش جور کردیم

چندسالته استارتر

۲۱

ما همچین فقیر هم نیستیم فقط هزینه در مانیش زیاد شده از پسش بر نمیایم وگرنه خونه و ماشین و امکانات ا ...

قربونت برم منظورم این نیس ک شما وضعیت مالیت بده میگم شرایط کشورمون جوریه ک بچه بیاریم ظلمه در حقش 

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
ما همچین فقیر هم نیستیم فقط هزینه در مانیش زیاد شده از پسش بر نمیایم وگرنه خونه و ماشین و امکانات ا ...

من يه پسر دو ساله دارم تاحالا بالاي دويست ميليون خرجش كرديم خرج بچه خيلي زياده خودتم سني نداري كه عجله ميكني براي اي وي اف  بچه دار شدن تو اين اوضاع كه ميگن قحطي در راهه اصلا درست نيس