2777
2789
چشماتونو ببندین و فکر کنید ۵ سال آینده چ موقعیت شغلی دارین،اولین تصوری ک تو ذهنتون اومد علاقتونه و د ...

حتی اگه سنمون بالا رفته باشه 

آخه بعضی چیزارو میگن تو سن پایین شروع به تمرین کنی بهتره یادگیریش

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچها ما یا به شغلای که به خونه ربط داره مثل گل دوزی،شیرینی پزی،ارایشگری،سفالگری علاقه داریم ...

یعنی اگه یه کاریو انجام نداده باشیم و فقط تو ذهنمون بهش علاقه داشته باشیم و بریم دنبالش درسته؟

یا بعد از انجام دادنش باید ببینیم علاقه داریم یا نه؟

معمولا به هر چیزی که علاقه دارید استعدادش هم دارید دقت کنید همینه 

حتی اگه انجامش نداده باشیم و فقط تو ذهنمون بهش علاقه مند باشیم و دوس داشته باشیم بریم دنبالش انجامش بدیم یه این معنیه که علاقه و استعدادشو داریم؟ یا این که باید اول انجام بدیم بعد ببینیم علاقه و استعداد داریم یا نه؟

یعنی اگه یه کاریو انجام نداده باشیم و فقط تو ذهنمون بهش علاقه داشته باشیم و بریم دنبالش درسته؟ ی ...

شما به من بگو به چی علاقه داری شاید تونستم کمکت کنم

من اهل دوست داشتنم تو اهل کجایی

من تو نقاشی ( همه سبک ها) استعداد دارم

تو نویسندگی استعداد دارم

به تزئین شیرینی و کیک علاقه دارم

به طراحی و ساخت طلا و جواهرات، طراحی لباس، و کلا کارهای هنری مثل مجسمه سازی و ...علاقه دارم

به پیانو هم خیلیییی علاقه دارم 

ولیییییی نمیدونم نتیجه کدوم بهتره. اصلا نمیدونم موفق میشم یا نه

واسه همین چسبیدم به کنکور تجربی😐

[QUOTE=276634615]حتی اگه انجامش نداده باشیم و فقط تو ذهنمون بهش علاقه مند باشیم و دوس داشته باشیم بریم دنبالش انجامش ...[/QUOTE]

حالا استعدادش نمیشه فهمید علاقه رو که میفهمی وقتی علاقه رو داری برو محک بزن احتمالا استعدادش هم است