2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیام مثل من از بچگی به خوانندگی و نوازندگی علاقه دارن ولی توی یه خانواده خشک سنتی و مذهبی با جنسیت ...

متاسفم عزیزم

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
من که صدام خوب بود، گوینده شدم.  زحمت ندادم دیگه بخودم :')

ببخشید

من سربازی یه دوست داشتم که وقتی باهام صحبت میکرد میگفت برو تست صدا بده. خودش رفته بود و رد شده بود اما به من اصرار میکرد برم. من شهرستان بودم با کلی مشکل و نتونستم. شرایطش چجوریه؟

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
چون خیلی وسیع و متنوعه زمبنه ها چجوری بگردیم

چشماتونو ببندین و فکر کنید ۵ سال آینده چ موقعیت شغلی دارین،اولین تصوری ک تو ذهنتون اومد علاقتونه و دنبالش کنید

ضمن اینکه خیلی بزرگ و بلندد پرواز فکر کنید اون تصوری ک تو ذهنتون میاد قطعا خیلیی بزرگه ولی مسیرشو شروع کنید

بعضیام مثل من از بچگی به خوانندگی و نوازندگی علاقه دارن ولی توی یه خانواده خشک سنتی و مذهبی با جنسیت ...

💔

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

تاپیک اخر منم جواب بدین لطفا

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

من دوست دارم رستوران نقلی داشته باشم خودم غذابپزم خودم تزیین کنم دلم میخوادصبح زود برم ازبازارمحلی خریدکنم سبزی جات تازه سیفی جات مرغ ازروستاهابگیرم که سالم بزرگ شده گوشت روازگوسفندای روستای پدرشوهرم بگیرم که تغذیه سالم داشتن برنج رو شمال بگیرم صندلی هاش چوبی باشه رومیزی هاش قرمزوسفیدیازردوسفید یه گلدون کوچیک روش باگل های قرمزیازرد😍🥰اسمش هم بزارم رستوران مریم بانو یاغذاخونگی مریم بانو

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
علاقه هم داری بهش؟

ببین بچها ما یا به شغلای که به خونه ربط داره مثل

گل دوزی،شیرینی پزی،ارایشگری،سفالگری

علاقه داریم با به کارای سخت مثل هوا و فضا،اخترشناسی،کار توی معدن مکانیکی

یا اینکع پول داریم پس تاجر یا یه شرکت بزنیم

یا توی جمع بندی مثل حسابداری،عمران،معماری

یا توی طراحی که طراحی داخلی،طراحی لباس،طراحی صنعتی

یا توی کارای دولتی مثل،بانک،توی شهرداری،حلال اهمر

و.... 

مثل من خودم توی طیف هنرم و توی اون دنبال علاقم گشتم و پیداش کردم

من اهل دوست داشتنم تو اهل کجایی
ببخشید من سربازی یه دوست داشتم که وقتی باهام صحبت میکرد میگفت برو تست صدا بده. خودش رفته بود و رد ش ...

من نمیدونم شما کجایی... 

اما 

اگر حس میکنی صدات خوبه، برو رادیو یا واحد دوبلاژ شهرتون یا اینکه فراخوان های تست، پرسجو کن ببین کدوم یک از اینها رو داره، و تست بده 

یا اینکه کلاس فن بیان شرکت کن، که هم علم شو یاد بگیری هم اونجا خودکار کسایی هستن راهنماییت کنن 

من کلاس رفتم چون کسیو نمی‌شناختم، استادم معرفیم کرد به یه واحد دوبله، رفتم تست دادم... 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
من نمیدونم شما کجایی...  اما  اگر حس میکنی صدات خوبه، برو رادیو یا واحد دوبلاژ شهرتون یا ...

سپاسگزارم ممنون

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit