2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص میخوری خوب میشی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پزشک متخصص غدد باید بری دارو میده فکر کنم با یه دوره مصرف خوب میشی و بله مانع بارداریه تا حدودی  ...

دارو یه دوره خوردم یعنی خوب شدم؟؟؟دیگه نرفتم ..بعدش گفت لاغر کنی باردار میشی....

یه دوره کافیه؟؟؟؟تو رژیم بودم بادم قشنگ خالی شده بود دوباره خوردم اه باید برم باشگاه اراده کنم تا

پرولاکتین ربطی به چاقی لاغری نداره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من پرولاکتین ام شدیداً بالا بود ، تنبلی تخمدان هم داشتم، راستش پیگیری هم نکردم، تو ماه سوم اقدامم، ب ...

واقعاااااا؟!!!!🤔مگه میشه اصلا درمان یا رژیم نداشتید؟؟؟از کجا فهمیدید پرپلاکتینتون بالاس؟؟اخه مانع بارداری میشه که

پرولاکتین مانع باروری میشه گلم به چاقی و لاغری هم ربط نداره 

غده هیپوفیز  وظیفه ترشح این هورمون پرولاکتین رو بر عهده داره و توی کارش اختلال پیش اومده با مصرف دارو که اکثرا هم کابرگولین تجویز میشه قابل درمانه

دوره مصرف دارو هم بستگی به عدد پرولاکتین داره ولی به نظرم به یه دکتر اکتفا نکنین بهتره دکتر زنان دیگه ای هم برین

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.