2777
2789

موهام مشکی و رنگ نداره یه چندتا تار موی سفیدم دارم حالا رنگ تیره بزارم یا گوش تا گوش روی موی خودم لایت بزارم؟اگه لایت خوبه چه رنگی؟ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایت نسکافه ای یا دودی هم قشنگه

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

الان همه میگن مشکی سنت پایین تر میکنه نمیدونم اینایی که رنگن کیه ان  ازجای دیگه اومدن حتما 

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

اگه مشکی بزنی بعد که سفیدی دراومد باز میتونی با مشکی ریشه گیری کنی

ولی لایت ترمیمش سخته وقتی ریشه در بیاد

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋