2777
2789

‍ آیات مهدویت

🌎 وضعیت جهان پس از ظهور و حدیثی شگفت انگیز

✨☘️و أَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا وَوُضِعَ الْكِتَابُ وَجِيءَ بِالنَّبِيِّينَ وَالشُّهَدَاءِ وَقُضِيَ بَيْنَهُمْ بِالْحَقِّ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ☘️ [زمر ۶۹]

🌸و زمین (در آن روز) به نور پروردگارش روشن می‌شود و کتاب [اعمال] را می‌نهند و پیامبران و گواهان را حاضر می‌سازند، و میان آنها بحق داوری می‌شود و به آنان ستم نخواهد شد!💫

🌹امام صادق(ع) می‌فرمايد: زمانی که قائم ما قيام کند، زمين به نور پروردگارش روشن مي‌گردد، مردم از نور خورشيد بی‌نياز می‌شوند، شب و روز يکی می‌شود، تاریکی از ميان می‌رود، انسان هزار سال عمر می‌کند، هر سال برای او فرزند پسری به دنيا می‌آيد...به فرزندش لباس می‌پوشاند، پس هرچه او بزرگ می‌شود، لباس هم بزرگ می‌شود و به هر رنگی که بخواهد در می‌آيد. 

📚دلائل الامامه ص۴۵۴ ح۴۳۳

❇️ثبت سفارش های معنوی👇👇👇

@yamahdi6868

❇️لینک عضویت 👇👇👇

https://eitaa.com/khatmeghoran68

خداجونم ممنون که تنهام نذاشتی❤️

••بِسم‌ِاللٰھِ‌الرَحمٰن‌رَحیم‌•••

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله

اللهم عجل لولیک الفرج

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم ان شاءلله بحق مادرم زهرا دامنت سبز بشه🤲🤲🤲

عزیزم سیدی.؟

میشه برایاسین من دعا کنی؟دعاهام بالانمیره خسته شدم از دعا و دکتر و کلاس بردن.دیگه استپ کردم یه مدته

بچمم بریده بود اخه

دعا کن بچم یه بچه سالم با گفتارسالم و باخدا و امام زمانی بشه

یه مدته از غصه زیاد جون ندارم نمازشبمم بخونم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

آخرش روز قیامت مادر میشم 🥺

انشالله مامانه به بچه سالم بشی

اینو همیشه بگو

مامان شدی تا۵سالگی گوشی نده بچه ات تیوی هم براش روشن نکن.التماست میکنم

حالا چرا فقط فرزند پسر اگه بخواد اینطوری با بی عدالتی و تبعیض شروع بشه همون نشه میشه مثله الان چه فر ...

احتمالا بخاطر یاری دادن حضرت برای جهاد

خیالت راحت یه امام معصوم هیچ وقت بی عدالتی نمیکنه

و این احادیث حتما تفسیر دارن

از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد/تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه😊
عزیزم سیدی.؟ میشه برایاسین من دعا کنی؟دعاهام بالانمیره خسته شدم از دعا و دکتر و کلاس بردن.دیگه استپ ...

ای جاااانم عزیزم اگه لایق باشم حتماااا دعامیکنم❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ

ای جاااانم عزیزم اگه لایق باشم حتماااا دعامیکنم❤️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِ ...

دوست عزیز یه پیشنهاد دارم براتون

لطفا در نشر احادیث کمی دقت و وسواس بخرج بدین تا دیگران به شبهه نیوفتن

چون همونطور که میدونیم خیلی از احادیث و روایات تفسیر خاص خودشونو دارن که عوام ازش بی اطلاع هستن  و بد برداشت میکنن

🌻

از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد/تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه😊