2777
2789

منو زن داداشام تا بهم می رسیم فقط از بدبختی هامون می گیم یعنی از زندگی عادیمون 

من :کاپشن دخترم کوچیک شده پول ندارم واسش کاپشن بخرم 

زن داداش بزرگه:غصه نخور احسان هم لباس گرم درست و درمون نداره می گذره دیگه 

زن داداش کوچیکه:بابا غصه ی لباس بچه رو نخورید بچه اند دیگه زود رشد می کنند لباس هاشون کوچیک میشه الان زمستون داره تموم میشه لباس گرم لازم نیست 

منو بگو که ۲ماهه دندون درد دارم پول دندونپزشکی ندارم 

زن داداش بزرگه:آخ از هزینه های دندون پزشکی نگو که گریه ام می گیره 

من:ای بابا کاش جای آبگرمکن درست کردن دندوناتو درست می کردی هیچی به سلامتی نمی رسه 

زن داداش کوچیکه :از بس بچه هارو تو حموم سرد حموم کردن هر روز مریض میشدن واجب بود 

منو زن داداش ها باهم :حالااینارو ولش کنیدعیدو چیکار کنیم با این بی پولی؟؟؟؟؟

......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والله من که زن داداشم فقط از خودش تعریف می‌کنه خوبه که سهمیه داشت وگرنه فرهنگیان قبول نمیشد حقیقتش من خیلی ازش سرترم ولی این اعتماد بنفس بالاست

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

یک ایرانی  وقتی کسی از درد هاش میگه   باید انقدر   ناله کنه که طرف  غم هاش یادش بره و  بفهمه خودش خوشبخت تره و اینکه زنداداش های شما ایرانی اصیل هستن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
والله من که زن داداشم فقط از خودش تعریف می‌کنه خوبه که سهمیه داشت وگرنه فرهنگیان قبول نمیشد حقیقتش م ...

خیلی حسودی....

به هرحال اون الان دیگه صاحب داداشته.‌‌‌....بهش بد بین نباش

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

خواهر شوهر بزرگه سن مادر منو داره 

منو دیده اول ک خودشو کشت موهاشو ببینیم دید چیزی نگفتم

جلو شوهرم مانور داد و گفت چرا نمیگی مبارکه؟ 700دادم موهامو رنگ کردم🤣🤣🤣

اها یادم آمد 

امشبم گفت میخوایم خونمون عوض کنیم ویلایی بخریم 7میلیارد 😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)