2777
2789
عنوان

چجوری خواهرشوهراتون به شما پز میدن؟عجیبه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عجیبه خواهربیاد به زندگی داداش خودش فخر بفروشه یه جور تف سربالاست اگه زن داداشت از نظرمالی از ...

نه مشکل اینجاست اون پایین تره

ولی یجوری رفتار میکنه انگار ما پایین تریم

من خداروشکر زندکیمون روبراه تر ازاون هست ولی حرف ک نمیزنم متهم میشم ک تازه حسادتم میکنم😐😐😐

واقعا عجیبه خواهربیاد به زندگی داداش خودش فخر بفروشه یه جور تف سربالاست اگه زن داداشت از نظرمالی از ...

من داداشم طلا میخره یا وسیله خونه انقدر مزشو میدم به شوهرم باعث سر بلندیمه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

اسی تاپیک جالبی بود اخلاقتونو دوست دارم از پز دادن خیلی بهتره تازه اینجوری کسی حسادت هم نمیکنه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ولی من واقعا از ته قلبم آرزو می کنم زن داداشم و برادر زاده هام‌ تو همه چیز بهترین باشند حتی اگه خودم ...

تو دلت پاکو بزرگه عزیزم.دعا کن‌بقیه هم دلشون بززگ بشه..یکم محبت بین خونواده بیشتر شه.مگ چقد زنده ایم ما.

😞😞😞😞😞

یچیزی بگم میدونم خودت زنداداش هستی برای همین فکر می‌کنی همه خواهر شوهرا بدن انی زن داداش من دختر خوبیه بخاطر اینکه عکس خودم استوریم بود همون موقع به داداشم خبرچینی کرده بود اونم دعوا راه انداخت یبارم سرکار میرفتم از حسودیش می‌گفت خوب نیست فلان داداشم به مامانم گفت اونم نزاشت برم وگرنه منم یه رازی ازشون میدونستم ولی تو دلم مخفی کردم چون من اصلا اهل خودشیرینی و اینکار نیستم ارزششو ندارن زندگی کسیو خراب کنی  منم ارتباطم رو با همچین آدمی قطع کردم اونم حق دخالت تو زندگی من نداشته الکی به حرف این یکسال پشت کنکور نشستم حتی امسالم می‌گفت بشین حالا بازم میگی من حصودم من با اینکه از همه لحاظ قیافه و قد و هنر ازش بهترم هیچ وقت کوچکترین فخری بهش نفروختم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤