2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از اعماق قلبم

206 بازدید | 8 پست

دختر عمه جوانم به طور ناگهانی فوت شده وقتی این خبر رو شنیدم از اون روز به شدت ناراحت شدم خیلی مهربان و خوش اخلاق بود اخرین بار دو روز قبل از مرگش دیده بودم الانم زمانی که مامانم فوت کرد مثل اون به شدت ناراحتم اخه دختر عمم چهار تا بچه صغیر وشیر خوار داره وقتی بچه هاشو دیدم قلبم درد میکنه چی کار کنم که از این حالت بیام بیرون ؟ خیلی هم گریه کردم وقتی خبر رو شب دادند شوکه شدم و باورم نمیشد 

خدا بهتون صبر بده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم مادرم

و دختر عمه ام رو از دست دادم اونم دوتا دختره داره 

میگذره🖤🖤❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹🖤🖤🖤🖤

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حالت خیلی بده برو پیش مشاور

خدارحمتش کنه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بعد از مرگ دختر عمه جوانم داغ دلم تازه شد زمانی مادرمو در کودکی ازدست دادم سایه مادرم بالا سرم نبود بزرگ شدم اغوش مادر نداشتم اما خوشحالم خواهر تنی دارم و همانند مادرم هستند و برایم مادری کردن اما نمیدونم چرا از وقتی این خبر را شنیدم از اعماق وجودم همانند روز های اول فوت مادرم داغون و مچاله شدم به گذشته برگشتم که خیلی سخت بود مادر نداشتم از بچگی سخت بود با گذشت دوازده سال تازه عادت کردم به اینکه نیست برای همیشه از خدا میخام منو با مرگ   عزیزان امتحان نکنه طاقتشو ندارم،

دوبار از درون خورد شدم مچاله و داغون شدم یکی مرگ مادرم و دومی مرگ خواهرزاده ام هنگام به دنیا امدن کن فوت کرد از خدا میخام روزهای خوبی برایم رقم بزنه خیلی سختی کشیدم مادرم بالا سرم نبودو پدرم دوباره ازدواج کرده و دوبرادر ناتنی دارم