2777
2789
عنوان

پیش فروش ایران خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 18 پست
منو باش بعد چندمین بار ثبت نام گفتم احتمال داره برنده شیم حوالشو بفروشم.با این‌حساب دیگه کسی حواله ه ...

من سایپا ثبت نام کردم ی ساله🤦‍♀️

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سایپا ثبت نام کردم ی ساله🤦‍♀️

منم یکساله ایران خودرو. ولی مطمئنم اینا میخوان مبلغ زیادی آخرسر ازمون بگیرن.خدا لعنتشون کنه نمیزارن مردم حتی یه خوشی کوچیک داشته‌ باشن واقعا خستمون کردن این مملکت بیخود.یه بار حق زندگی داریم اونم باید اینجا باشیم

منم طرح مادران بعد چندین بار ثبت نام تازه رزروم😐دوستم کافی نت داره میگه امروز خیلیا اومدن پول ریختن حساب و اکثریت برنده ها ماشین رو میحان،امیدمو ازدست دادم،فک کن یکی نخاد و رزرو ها رو برنده اعلام کنن بعیده😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲