2777
2789

مرگ

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها میشه یکی نینیارو صداکنه بعد این متن و بنویسه ممنون میشم خودم نتونستم 

لطفا کاربری شیدا۸۴رو از تعلیق در بیارید بی دلیل تعلیق شدم ازینطرف بیشتر از دوماهه 

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزم دار بدون فکر میترکه 

میگرن دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به اینکه خدایی خانم شیرزاد با اون عقلش یه خواستگار پولدار داشت و یه خواستگار دکتر بعد اونوقت من چی ؟ هیچی ...

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد