2777
2789
عنوان

کسی بچش مث بچه من بوده؟توروخدا رسیدم ته خط دیگ نمیکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 55 پست
عزیزم مطمئن باش بچه یه مشکلی داره غیرممکنه بچه یازده ماهه انقد برای بیدار موندن مقاومت کنه  بگ ...

کلا خسته میشه هزاررررربرابر بدتر میشه نباید خسته بشه 

دارورفلاکسشم میدم اصلا میفههه میخوام بخوابونمش وحششششت میکنه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم فک نکنم تواون بخوابه نمیتونم بگردونمش ک

من پسرم داخل آغوشی خیلی خوب می خوابید و من به کارهام میزسیدم (البته در طول روز).‌ چون داخل آغوشی هم گرم هست و نزدیک به مادر و نوزاد بوی مادر و ضربان قلب مادر را حس می کنه و بهش آرامش میده. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اره اگه بچه رو اذیت کنه مری و گلوشو اسید بسوزونه بچه اذیت میشه نمیتونه بخوابه جای خوابش رو شیب دار ت ...

هم شیرخشک انتی رفلاکس میدم هم نکسیوم هم‌خونه خنک

فعلا ک‌مصف شبی ۱۸ باربیدارمیشه سینه ندم زمین و زمان بهم میدوزه

شاید هم سیر نمیشه شیرتون کم بار هست.یه شب شیرخشک بدید ضدرفلاکس کامل سیر بشه ببینید کیفیت خوابش چطوریه

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
نه نه از بدوتولد بغلم راه میبرمش ولی نمیخوابه موقع خوابش انقد گریه میکنه جیغ میکشه اخرش زیرسینه یا خ ...

برقارو خاموش کن ی نور کمی باشه دراز بکش شیر بده ببین اینجوری میخوابه خودتم چشماتو ببند 

بلاخره ی روشی باید جواب بده دیگ دختر من اولا رو پا میخوابید بعد زیر سینه دراز از وقتی از شیر گرفتم هم تو تاب میخوابه گاهی هم خودش خوابش میبره رو زمین 

اگه رفلاکس داره شیب دار بخوابون که برنگرده تو دهنش

از شیر شب هم بگیری خوبه هم دندون هاش خراب نمیشه هم خوابش خوب میشه چند شبی البته گریع داره اگه شیشه میدی آب بده بجاش  سیرش کن دیگ شیر نده شبا .کم کم آبم نمیخوره و کامل میخوابه

🌈🌨️🐆🕊️🖤
کلا خسته میشه هزاررررربرابر بدتر میشه نباید خسته بشه  دارورفلاکسشم میدم اصلا میفههه میخوام بخو ...

عزیز دلم 

میفهمم چی میگی 

بچه نترسیده ؟؟

موقع خواب نمیدونم بیدارشده باشه کسی پیشش نبوده 

نمیدونم 

ببین ما وقتی بچه بدقلق میشه یه دونه سرب میاریم میندازیم تو بشقاب رویی رو شعله وقتی اب شد تقریبا میاریم میکیریم رو سر بچه یه مقدار اب سرد بهش اضافه میکنیم تو همون داغ بودنش بعد روسربچه بسم الله میگیم سرب به شکل اون چیزی درمیاد که بچه ازش ترسبده بچه خوب میشه 

میتونی دعای ترسم از گوگل یرچ کنی رو سرش بخون

عزیز دلم  میفهمم چی میگی  بچه نترسیده ؟؟ موقع خواب نمیدونم بیدارشده باشه کسی پیشش نبوده ...

از بدوتولد همینه باز الان بهتره من تابه رو داغ کردم ابنمک ریخنم حرز امام جواد ع هم داره

برقارو خاموش کن ی نور کمی باشه دراز بکش شیر بده ببین اینجوری میخوابه خودتم چشماتو ببند  بلاخره ...

۴ماههه تلاش میکنم اصلا نمیشه قط کنم شیرشبشو دندوناشم پوسیده

بر آرام شدن کودک

گریه نکردن کودک

بی قراری نکردن کودک

🌸امام علی فرمودند:اگر کودکی زیاد گریه می کند وبه خواب نمی رود،این آیه را بر او بخوانید،از گریه بازایستد وآرام گیرد

✨«فَضَرَبنَا عَلَیِ آذانِهم فی الکَهفِ سِنینَ عَدَداً ثُمَّ بَعَثنَاهُم لِنَعلَمَ أَیُّ الحِزبینِ أَحصَی لِما لَبَثُوا أَمَداً»

(منهاج العارفین.ص240)✨

ادرس کانال تلگرام👇👇

@mahdiifatemeh313

💢فعالیت های کانال ختم های فوق مجرب صرفا جهت کسب اجر معنوی است 

و به هیچ وجه جنبه مادی ندارد⛔⛔⛔

این کانال تابع قوانین و نظام جمهوری اسلامی است🇮🇷💢

💢کپی ازاد است و نیازی نیست با لینک کانال باشد💢

🚫فقط بانوان🚫