2777
2789
عنوان

کسی بچش مث بچه من بوده؟توروخدا رسیدم ته خط دیگ نمیکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 55 پست
یه چیزی اذیت میکنه حتما طفلک رو که نمیتونه بخوابه.یا خونتون بیش از حد گرمه کلافه میشه یا رفلاکس پنها ...

رفلاکس پنهان داره بنظرت رفلاکس به مقاومت خوابم ربط داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خستس خستس خستس از صب بیداره داره گریه میکنه منوبخوابون‌چشاش پفن قرمزه‌ نمیتونه خودشم نمیدونه چ ...

بغلت بگیری بچرخونی هم نمیخوابه مثلا باهاش حرف بزن لالایی بخون راه برو 

یا بزار تو تاپ اول یکم بازی کن بعد کم کم ساکت شو تا خوابش ببره 

🌈🌨️🐆🕊️🖤
خودتو بزن به خواب اونم میخوابه یمدته بگذرون بخوابونش جلو تلویزیون اینقدرررر باهاش بازی کن خسته بش ...

همشو امتحان کردم خیلی خستس از صب داره بازی میکنه 

بغلت بگیری بچرخونی هم نمیخوابه مثلا باهاش حرف بزن لالایی بخون راه برو  یا بزار تو تاپ اول یکم ...

نه نه از بدوتولد بغلم راه میبرمش ولی نمیخوابه موقع خوابش انقد گریه میکنه جیغ میکشه اخرش زیرسینه یا خودمم نمیدونم چطوری میخوابونمش

همشو امتحان کردم خیلی خستس از صب داره بازی میکنه 

ولش کن برقارو خاموش کن خودتم بگیر بخواب اتاقارم ببند

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
بچگی خودت و شوهرت بد خواب نبودین،؟؟

نه شوهرم اروم بوده کلادخودمم نسبتا اروم بودم ولی دراین حد نه الان من اینطوری هستش کل بارداریم تو۲۴ ساعت نهایت ۲ ساعت میخوابیدم خوابم سبکه بدخوابم عین‌پسرم

رفلاکس پنهان داره بنظرت رفلاکس به مقاومت خوابم ربط داره؟

اره اگه بچه رو اذیت کنه مری و گلوشو اسید بسوزونه بچه اذیت میشه نمیتونه بخوابه جای خوابش رو شیب دار تنظیم کنید تا اسید برنگرده حالا خواستین یه مدت شیرخشک ضدرفلاکس بدین ببینید چطوره یکمم لباساشو سبک کنید خونه رو خنک تر کنید

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
عزیزم روزا نهایت ی ساعت شبام‌از ۱ شب تا ۹صب ۱۸ بار اینام بیدارمیشه هر بارم بیدارمیشه از ترس بدنم میل ...

چیزی که داری میگی طبیعی هست، پسر منم شبا هر یه ربع نیم ساعت بیدار میشد، روزام اگه می‌خوابید اگه از پیشش پامیشدم بیدار میشد، هر وقت از شیر بگیریش راحت میشی، البته الان که زوده

و اینکه پسر منم بد خواب بود، فقط میزاشتم تو پتو، دوتایی سر و ته پتو رو می‌گرفتیم مثل گهواره تکون می‌دادیم، فقط به این روش اونم سختتتت میخوابید

چیزی که داری میگی طبیعی هست، پسر منم شبا هر یه ربع نیم ساعت بیدار میشد، روزام اگه می‌خوابید اگه از پ ...

توپتوام نمیخوابه چیکارکنم تا دوساله بشه میمیرم میمیرم 

عزیزم مطمئن باش بچه یه مشکلی داره غیرممکنه بچه یازده ماهه انقد برای بیدار موندن مقاومت کنه 

بگرد دلیلشو پیدا کن 

گشنگی 

تشنگی 

همین رفلاکس که میگی 

بدن درد 

سردرد 

بلاخره یه چیزی هست بچه ت رو امتحان کن ببین با چی ارومه 

با چی یه خورده بهتر میخوابه 

اره اگه بچه رو اذیت کنه مری و گلوشو اسید بسوزونه بچه اذیت میشه نمیتونه بخوابه جای خوابش رو شیب دار ت ...

بچه من رفلاکسی بود الان که پنج سالش هست تازه یکم بهتر شده نصف شبا پا میشد قشنگ استفراغ میکرد بااینکه سه یا چهار سالش بود ولی هنوز هم پاهاش رو زیرش جمع میکنه دکتر میگه ناخداگاه بخاطر رفلاکس پنهانشه معده اذیت میشه

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.