2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و روانی شدن،میشه بیاید توروخدا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 52 پست
عزیزم بهتره تو زمینه ای که تخصص نداری یا نظر ندید یا محترمانه و علمی صحبت کنید.. روغن بنفشه چیش خند ...

علم پیشرفت کرده و مداوا از همون داروی شیمیایی بوجود میاد ، محترمانه صحبت کردم جایی از حرفم توهین نبود ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب😂😂شما درمان سرطانو با یه بیماری مثل وسواس مقایسه میکنید؟!

وقتی بیماریه روان رو شما میگید جوشونده بخوره مداوا شه لابد واسه سرطان هم یه توصیه ایی دارید ، اونم از اونیکی که میگه چون ارتباط با معصیت و گناه داری حالت خوب نمیشه 😐 متوجه هستید که توصیه های خاله خانباجی طور به کسی که وسواسه میتونه باعث روانپریشی بشه ؟

یعنی از خدا دور شدم؟

چرت و پرت میگن دوست عزیز برو پیش دکتر ، من کلینیک کار کردم توی مرکز نگهداری بیماران مزمن هم روانشناس بودم خیلیا رو دیدم بی اهمیت بودن به وسواس و به جاهای خیلی بدی کارشون رسید حتما زیر نظر باش و راهکارهای روانپزشک و روانشناستو انجام بده موفق باشی 🙏

منم وسواس شدید فکری داشتم از وقتی قرآن را با معنی میخونم خیلی بهتر شدم  امتحان کن🙂

طرف میرسه بجایی که پوست تن خودشو میکنه ، چهارده ساعت توی حمام میمونه بعد شما میگی قرآن با معنی بخون 😐

وقتی بیماریه روان رو شما میگید جوشونده بخوره مداوا شه لابد واسه سرطان هم یه توصیه ایی دارید ، اونم ا ...

عمیقا پیشنهادم اینه یه سرچ بزنید توی گوگل ...هر چند مطالعه کتاب های شناخت طب سنتی یه چیز دیگس...اما خب از کامنتتون متوجه شدم هیچ اطلاعاتی در مورد این شاخه از علم ندارید و صرفا گارد میگیرید در مقابل یه سری افکار متصور شده ای ک از اطراف بهتون القا شده....

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
عمیقا پیشنهادم اینه یه سرچ بزنید توی گوگل ...هر چند مطالعه کتاب های شناخت طب سنتی یه چیز دیگس...اما ...

ممنون از پیشنهادتون ، همون مقالات علمی رو میخونم که همه جای دنیا دارن باهاش مداوا میکنن و کیسهای واقعی توی کلینیک که دارم میبینم ، شما هم اگه کسی سردیش کرد نبات داغ توصیه کن نه واسه وسواس که اگه جلوشو نگیری معلوم نیست چه بر سر طرف میاد 

ممنون از پیشنهادتون ، همون مقالات علمی رو میخونم که همه جای دنیا دارن باهاش مداوا میکنن و کیسهای واق ...

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
ممنون از پیشنهادتون ، همون مقالات علمی رو میخونم که همه جای دنیا دارن باهاش مداوا میکنن و کیسهای واق ...

البته شما همون دارو های به قول خودتون شیمیایی رو مبنا قرار بدید..

تا وقتی معتقید برای سردی یا هر چیز پیش پا افتاده ای طب سنتی کاربرد داره😁

شب خوش

البته شما همون دارو های به قول خودتون شیمیایی رو مبنا قرار بدید.. تا وقتی معتقید برای سردی یا هر چی ...

حتما ادامه میدم چون ثابت شده هستند و یسری خزعبلات سایتهای فیک و سردی گرمیه چرت و‌ پرت و اصلاح مزاج نیستن ، شما هم اطلاعاتتو ببر بالا و دو تا رفرنس علمی بخون بجای طبع بلغمی 😀

حتما ادامه میدم چون ثابت شده هستند و یسری خزعبلات سایتهای فیک و سردی گرمیه چرت و‌ پرت و اصلاح ...

من بیماری نادرم با همین به قول شما چرت و پرت درمان شد...

وقتی ک همه دکترها از درمانش عاجز بودند

من پزشکی مدرن رو معلومه بیشتر قبول دارم...اما ترجیح میدم خودمو به اون محدود نکنم...و برا درمان بیماری ها از هر راهی استفاده کنم

البته حرف زدن با شما مثله آب در هاون کوبیدنه...

مطمئن باشید آدمی نیستم از رو هوا حرف زده باشم و رفرنس علمی رو شما فقط مطالعه نکردی!

من خودم با وسواس هم درگیر بودم...دارو و دکتر فقط باعث عوارض جسمی خیلی شدیدی در من شدند...

مقاومت کردم...و با غیرت خودم خودمو درمان کردم

شمام مثل منی؟یعنی انقدر شدیده؟

ببین من به هر حرفی که میزنم شک دارم 

آدمارو میبینم حالم بد میشه 

اعصابم بهم میریزه 

حرفای دو نفرو بشنوم باهم بدتر میشم 

بخوام تصمیم بگیرم برم جایی برا کاری وسواس روز و تاریخ دارم 

اصلا حالم خوب نیست 

علم پیشرفت کرده و مداوا از همون داروی شیمیایی بوجود میاد ، محترمانه صحبت کردم جایی از حرفم توهین نبو ...

اخه خندیدن داره 😐

حالا من لحنم خیلی جدی نبود 😅

در کل میخوام بگم به جوی که دکترا راجع به طب سنتی میدن توجه نکن اونا نونشون تو داروهای شیمیاییه..

ولی من خیلیا رو دیدم با همین علفیجات خوب شدن!! 😐😆

طب جدید اصلا به طبع افراد توجه نداره که این یه ضعف بزرگه.. از طرفی طب مدرن، ازمایشات و اینا داره که یه نقطه قوته..

اینها درواقع مکمل همن...

گاهی امید، تنها 
من بیماری نادرم با همین به قول شما چرت و پرت درمان شد... وقتی ک همه دکترها از درمانش عاجز بودند من ...

متاسفانه یه گاردی دارن بعضی افراد جامعه که انگار طب سنتی و اسلامی از مریخ اومده...

همیشه نه، ولی خیلی وقتا با یه دارو گیاهی ساده که اسمشو میذارن علف بیماریهایی که کلی بزرگش کردن مداوا میشه..

نمیدونم چیش خنده دار یا غ قابل باوره...

وقتی اینهمه ادم خوب شدن یعنی لابد خوبه دیگه

گاهی امید، تنها