2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و روانی شدن،میشه بیاید توروخدا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 52 پست
حالا اجازه بدید یکی که غیرتش کمتر از شماست دارو بخوره خوب بشه ممنون میشم 🙏🌹

انقدر خودتا دانای ارشد نپندار فرزندم....

دارو بخوره خوب بشه...انگار من گفتم دارو نخوره😑

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه یه گاردی دارن بعضی افراد جامعه که انگار طب سنتی و اسلامی از مریخ اومده... همیشه نه، ولی خی ...

اصلا همه چی به کنار

اینکه فکر میکنه خودش همه چیز دانه و ما یه مشت عقب افتاده ک فقط طب سنتی رو خدا کردیم دیگ خیلی مسخرست. حتی بری از ویکی پدیا هم ک معتبرترین سایته دلیل بیاری میگه فیکه....طب سنتی و طب مدرن به هم متصلن...در واقع طب سنتی روش قدیمی تری هست...نمیفهمم درک این موضوع کجاس سخته....

مشکل اینجاست فکر میکنن سروکار این طب با گیاهه فقط...

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
اصلا همه چی به کنار اینکه فکر میکنه خودش همه چیز دانه و ما یه مشت عقب افتاده ک فقط طب سنتی رو خدا ک ...

من چندین مورد دیدم که طرف پزشک بوده ولی گداشته کنار و وارد طب سنتی و اسلامی شده.. الان بدون حتی هزینه ویزیت، مردم رو معاینه میکنه.. میتونست خیلی راحت بره همون مطب خودش کلیم پول بزنه به جیب.. لابد یه چی دیده که اومده اینجا.

یه موردش توی مشهد اقای بیگ خراسانی... به قدری با حوصله ست که حد نداره.. برخلاف سایر دکترا که تایم ویزیتت بالای ۵ دقه شه هرجور هست میندازت بیرون..

اینکه با داروی شیمیایی، با شدت و سرعت زیاد توی بدن تغییر ایجاد کنی هنر نیست و بعدا کلی عوارض داره.. باید بدن روند طبیعی خودشو طی کنه و حالا با یه سری داروهای گیاهی که سازگاری بیشتری با بدن داره، به روند درمان کمک کنی..

گاهی امید، تنها 
احساس میکنم دیگه دیوونه شدم اخه خیی شدیده

سلام وقتتون بخیر باشه 

منم یه مدت تقریبا ازاویل آذر بود وسواس فکری اومدسراغم ببین داغون شدما درطی همون 3ماه شباخوابم نمیبردازفکر بعدروزامیخوابیدم تاظهرکه این فکرای مزاحم سراغم نیان فقط خدامیدونه  خیلی وضیعیت بدی روپشت سرگذاشتم 

بعد اتفاقی یه ویدئو ازدکتر خیراندیش دیدم که گفته بود منشا این افکار ازسودای زیادمغزهست که راهکارشم سرکه انگبین هست راهکارهای دییگه ام هست ولی این زودترجواب میده منم شروع کردم هرشب خوردم تاواقعاخوب شدم الان تقریبایک هفته ست که واقعا به زندگی برگشتم 

باسلام، ببین اخوی باید یه مدت بی اعتنا باشی، بزار هرفکری میاد بیاد اصلا توجه نکن،رفع میشه،اصلا بی اعتنا باش، به ذهنتون فشارم یاد اصلا بی اعتناباش، گوش نکن، عبادات روانجام بده ازخداوند کمک بخواه، ذکر استغفار صلوات روبخون، حل میشه، 

من بیماری نادرم با همین به قول شما چرت و پرت درمان شد... وقتی ک همه دکترها از درمانش عاجز بودند من ...

سلام عزیزم . من همین مشکل رو دارم . میشه لطفا به من کمک کنید ؟ چیکار کردید خوب شدید؟