2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید و روانی شدن،میشه بیاید توروخدا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 52 پست

پسر گلم فعلا یه مدت سردی زیاد نخور و سعی کن بیشتر گرمی بخوری. به طور جدی به ورزش رو بیار. حتی شده پیاده روی. اصلا هم نگران نباش خوب میشی. وسواس فکری یه سن خاصی داره و بین کنکوری ها یا اشخاصی که سختی بزرگی رو پشت سر گذاشتن مثل مرگ یکی از عزیزان و غیره خیلی شایعه. اما بدون که موقت هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس

طب سنتی

ارتباط با خدا

اینا رو انجام بدید قطعا نتیجه میگیرید ان شاءالله 

صمنا نگران نباشید و به خودتون استرس ندید.. به این فکرکنید هزاران نفر مشکل شما و حتی بدترش رو دارن..

واقعا توکل به خدا کلید حل هرمشکلیه.. به عنوان کسی که هروقت زمین خوردم از خدا کمک خواستم و اونم دریغ نکرد.. فقط ناامید نشید و مصرانه ازش کمک بخواید.. امیدتون به اون بالایی باشه.. بقیه فقط وسیله ان و نه بیشتر

خوب میشی داداش

گاهی امید، تنها 

منم وسواس فکری داشتم و دقیقا افکار شما تو ذهنم بود.. بهترین راه اینه ک ارتباط خودتونو با خدا قوی کنید و هرروز چهار بار دستتون رو بذارید رو قلبتون و بگید لاحول و لاقوه الا بالله همون لحظه آرامش به ذهن و قللبت جاری میشه 

یادش بخیر منم نوزده سالگی دقیقا وقتی میخواستم کنکور بدم یهووووو شوک بهم وارد شددد و اول اضطراب رو تجربه کردم...  

اما قابل درمان هست.. فقط باید برات ثابت بشه ک این افکار اشتباهه و خداروشکر به من ثابت شد و کم کم تونستم افکارمو تغییر بدمو خداروشکر همه مشکلم من جمله اضطرابم درمان شد:) عزیزم تموم تلاشتو بکن بدون اینکه قرص مصرف کنی ذهنتو درمان کنی.. ذهن میتونه درمان بشه و همینکه شما در درون خودتون میدونین وسواس فکری دارید بسیار کمک کنندست:) 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

ببین همه کم و بیش به وسواس دچارند ولی خب شما خیلی بهش بها دادید و قضیه بزرگتر شده ...پسرا که اکثرا تو این سن خیلی بیخیال همش میگن بیخیال و...شما هم سعی کن در وهله اول بگی بیخیال با اعتماد به نفس کاری که میدونی درسته رو انجام بده و اینکه حتما یه مشاور خوب برک

در کل بیخیالی دوای همه ی درداس 

اولا ارتباط با خدا دوما در مورد قانون جذب مطالعه کنید ،سخنان انگیزشی مخصوصا خارجی عالیه،پسر منم این مشکل داشت از بس باهاش حرف زدم و قانعش کردم و پست های انگیزشی براش فرستادم خیییلی بهتر شده

نه شما میدونید ، دمنوش بدید سرطان مداوا شه 😂با روغن بنفشه

عزیزم بهتره تو زمینه ای که تخصص نداری یا نظر ندید یا محترمانه و علمی صحبت کنید..

روغن بنفشه چیش خنده داره؟؟ تابحال اسم شیاف به گوشتون نخورده؟؟ حتما باید یه چیز شیمیایی و گرون باشه و اسم لاتین داشته باشه تا خیال کنید واو چه داروی خوبی و فلان؟؟

گاهی امید، تنها 
نه شما میدونید ، دمنوش بدید سرطان مداوا شه 😂با روغن بنفشه

عجب😂😂شما درمان سرطانو با یه بیماری مثل وسواس مقایسه میکنید؟!

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
احساس میکنم دیگه دیوونه شدم اخه خیی شدیده

هیچیت نمیشه.. بهت قول میدم.. من خودم وسواس داشتم. منم فکرمیکردم دیوونه میشم ولی نشدم..

وسواسو هرچی بیشتر پروبال بدی بدتر میشه..

فقط بهش بیتوجهی کن.. همین میدونم سخته ولی راهش همینه

گاهی امید، تنها