ببین من الان از نظر مالی از پس خودمون برمیایم کمک خرج پدر شوهرم هم هستیم یعنی کلا ما میدیم به بابای ...
من که مجردم ولی دلم گرفته از اینکه سرزنش هم سن و سالام رو دارم با اینکه هیچ چیزی اضافه ندارن اونا جز عشوه خرکی
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤
امشب ب اندازه تمام روزهای که زندگی کردم گریه کردم فقط بخاطر اینکه از آینده نامعلوم جیب خالی میترسم.م ...
تموم سعیم رو میکنم که اینده قشنگی داشته باشم همین
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما شمالم نمیرفتیم ولی نمیفهمیدیم کی دبه برنج پر میشه غذاها گوشتی عیدا تو اکثر خونه ها آجیل و حداقل ...
منم اصلا نمیدونستم شمال کجاست یه خانواده قشر ضعیف بودیم با چهار پنج تا بچه کوچیک ولی همیشه قورمه سبزی و خورشت میخوردیم اصلا غصه غذا و تنقلات نداشتیم الان روم نمیشه به شوهرم بگم گوشت بخر با این که میدونم توانایی خرید داره حداقل یه کم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ما شمالم نمیرفتیم ولی نمیفهمیدیم کی دبه برنج پر میشه غذاها گوشتی عیدا تو اکثر خونه ها آجیل و حداقل ...
نمیدونم آرزو کنم برگردم به بچگی یا از خدا بخوام چندسال بزنه بره جلو فقط میدونم اینجای زندگی داره بدجور ب هم فشار میاره.انقدر حرص خوردم سردرد و حالت تهوع گرفتم
من که مجردم ولی دلم گرفته از اینکه سرزنش هم سن و سالام رو دارم با اینکه هیچ چیزی اضافه ندارن اونا جز ...
حرف بقیه باد هواست ولشون کن
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خستم بخدا خانوادم پشتمن عمه خاله دایی عمو همه اینان که چرت پرت میگن منم آدم عصبی هستم
خخخ شاید باورت نشه با همشون قطع رابطه کردم.چون واقعا نمیشه در دهنشون رو بست
من نمیتونم چون همه فامیل تو یه ساختمونیم🙂💔
خستم بخدا خانوادم پشتمن عمه خاله دایی عمو همه اینان که چرت پرت میگن منم آدم عصبی هستم
همه رو ببخش همه امون انقد مشکل داریم برای فرار از اونا به بقیه گیر میدیم
اره واقعا ولی وسط اینهمه من همه تلاشمو میکنم به بچه هام بد نگذره اشتباه بود آوردنشون ولی تا پای ج ...
حتما درست میشه من مطمئنم اما تا درست بشه ما عذاب می کشیم
یا خدا 😐😐😐😐 ما سلام علیک و بگو بخند رو داریم اما زیاد خونه هم نمیریم شاید دو ماهی یکبار
منم خیلی وقته قطع کردم عموم خونه بغلی امون خونه پسرشه من بعد مرگش فهمیدم کما بوده
خدا رحمتش کنه. ما همه دوست داریم رفت و آمد رو اما واقعا بعضیا با کارهاشون و رفتارشون آدم رو مجبور م ...
اره اصلا نبودش اذیتم نمی کنه چون زنده هم بود نبود تو زندگی ام