2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه من دهه هشتادیم ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 80 پست
اخه خیلی کوچولوئه اخه ما چی داریم با یه بچه بگیم ،داداش خنگم تو کلش نمیره که ،روز اول که آورد ببینمش ...

نه بابا دهه هشتادیا دیگه ۲۱ شدن، مگه چند سالش هست اگر خیلی کوچیک هست نکنین یا حداقل صبر کنین بزرگ بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم خسته شدم از گفتن این جمله ولی همه چیز درست میشه  مامانم همیشه میگه بايد یه دور گل آلو ...

ممن دیگه نمیکشم واقعا 

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 

منم هشتادیم 

یادمه 6. 7 سالم بود بعد ظهرا مث چی میپیچدم به دست و پای بابام بهم پول بده. 100 تومن میداد دوتا پفک میخریدیم از اینا که عکس جومونگ توش بود الان 100 تومن توفم نمیدازن کف دست ادم 😂😂😂😂

ممن دیگه نمیکشم واقعا 

من خودم ته امیدواری ام ته صبوری ولی الان نمی تونم دارم خفه میشم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

جالب اینجاس دهه هفتاد دهه سوخته است ما دهه هشتادیا گودزیلا! دقیقا دوره ای ک ما الان باید وارد کار و ...

حققققققق کاشکی ما گودزیلا بودیم ولی این همه فلاکت نمیکشیدیم

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 
اره واقعا  از بچگی کلی درس خوندیم زحمت کشیدیم که مثلا شغل خوب داشته باشیم ، زندگی خوب بسازیم&n ...

شوهر من ناله میکنه

میگم ما عرضه داشتیم جمع میکردیم

متولد ۵۵ هست 

ترکیشو رفته لباسای مارکشو پوشیده عشق و حالشو کرده

الان میگم حق ناله نداری

میخواستی ی درصدیشم جمع کنی

شماها تاوان ندونم کاری نسل ماها رو میدید😐

اره ما مظلوم ترین نسلیم بخدا

حققققققق کاشکی ما گودزیلا بودیم ولی این همه فلاکت نمیکشیدیم

ای بابا💔

من میگم کاش ما جای دهه سوخته ها بودی بخدا درسته خیلی امکانات و آگاهی الان نبوده اما دل خوش بوده.اما اگه پول کم بوده باز ب خرج روزانه زندگیشون میرسیدن.شاید نتونستن سفر خارجه برن اما تا یه شمال رو راحت میرفتن

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
اره ما مظلوم ترین نسلیم بخدا

ببین من الان از نظر مالی از پس خودمون برمیایم کمک خرج پدر شوهرم هم هستیم یعنی کلا ما میدیم به بابای منم یه کمکی می کنین ولی خیلی چیزا هست که عقده اش به دلم مونده مهم ترینش حال بدی اطرافیان میبینم هنوز پونصد هزار تومن قرض می کنن بغضم میگیره  

یا خونه خوب مسافرت بدون حساب کتاب 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دقیقا منم نیم ساعت پیش داشتم سر همین قضیه ها گریه میکردم.واقعا جز گریه کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد 

ای بابا💔 من میگم کاش ما جای دهه سوخته ها بودی بخدا درسته خیلی امکانات و آگاهی الان نبوده اما دل خو ...

واقعا خیلی دلم میخواست منم یه دهه شصتی یا هفتادی بودم

دقیقا منم نیم ساعت پیش داشتم سر همین قضیه ها گریه میکردم.واقعا جز گریه کار دیگه ای از دستمون بر نمیا ...

من اینجا امیدواری میدم فک میکنن نفسم جای گرمه ولی واقعا غصه همه داریم دو سه تا جمله حال خوب کن جایی رو نمیگیره 

ای بابا💔 من میگم کاش ما جای دهه سوخته ها بودی بخدا درسته خیلی امکانات و آگاهی الان نبوده اما دل خو ...

ما شمالم نمیرفتیم ولی نمیفهمیدیم کی دبه برنج پر میشه غذاها گوشتی

عیدا تو اکثر خونه ها آجیل و حداقل ۳   ۴  نوع میوه بود

الان من شوهرم میگه واسه عید تسویه میکنم با صاحبکارم تازه😏

واقعا خیلی دلم میخواست منم یه دهه شصتی یا هفتادی بودم

امشب ب اندازه تمام روزهای که زندگی کردم گریه کردم فقط بخاطر اینکه از آینده نامعلوم جیب خالی میترسم.میترسم بچه منم آینده همینجور عذاب بکشه.