خودمم خسته شدم از گفتن این جمله ولی همه چیز درست میشه مامانم همیشه میگه بايد یه دور گل آلو ...
ممن دیگه نمیکشم واقعا
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤
یادمه 6. 7 سالم بود بعد ظهرا مث چی میپیچدم به دست و پای بابام بهم پول بده. 100 تومن میداد دوتا پفک میخریدیم از اینا که عکس جومونگ توش بود الان 100 تومن توفم نمیدازن کف دست ادم 😂😂😂😂
من خودم ته امیدواری ام ته صبوری ولی الان نمی تونم دارم خفه میشم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
جالب اینجاس دهه هفتاد دهه سوخته است ما دهه هشتادیا گودزیلا! دقیقا دوره ای ک ما الان باید وارد کار و ...
حققققققق کاشکی ما گودزیلا بودیم ولی این همه فلاکت نمیکشیدیم
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤
من خودم ته امیدواری ام ته صبوری ولی الان نمی تونم دارم خفه میشم
اره ما مظلوم ترین نسلیم بخدا
حققققققق کاشکی ما گودزیلا بودیم ولی این همه فلاکت نمیکشیدیم
ای بابا💔
من میگم کاش ما جای دهه سوخته ها بودی بخدا درسته خیلی امکانات و آگاهی الان نبوده اما دل خوش بوده.اما اگه پول کم بوده باز ب خرج روزانه زندگیشون میرسیدن.شاید نتونستن سفر خارجه برن اما تا یه شمال رو راحت میرفتن
ببین من الان از نظر مالی از پس خودمون برمیایم کمک خرج پدر شوهرم هم هستیم یعنی کلا ما میدیم به بابای منم یه کمکی می کنین ولی خیلی چیزا هست که عقده اش به دلم مونده مهم ترینش حال بدی اطرافیان میبینم هنوز پونصد هزار تومن قرض می کنن بغضم میگیره
یا خونه خوب مسافرت بدون حساب کتاب
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ای بابا💔 من میگم کاش ما جای دهه سوخته ها بودی بخدا درسته خیلی امکانات و آگاهی الان نبوده اما دل خو ...
واقعا خیلی دلم میخواست منم یه دهه شصتی یا هفتادی بودم
دقیقا منم نیم ساعت پیش داشتم سر همین قضیه ها گریه میکردم.واقعا جز گریه کار دیگه ای از دستمون بر نمیا ...
من اینجا امیدواری میدم فک میکنن نفسم جای گرمه ولی واقعا غصه همه داریم دو سه تا جمله حال خوب کن جایی رو نمیگیره