2777
2789
عنوان

ممکن راهنمایی کنید خیلی واجب

213 بازدید | 3 پست

سلام من 20 سالمه چندوقت فقط در حد درس و مشورت از یه ترم بالایی کم گرفتم 

یه کتابی میخواستن منم گفتم دارمش😬 حالا امروز گفتن فردا لطفا برام بیارش دانشگاه کپی بزنم بعد پس بدم 

اولین بار من ایشون میبینم نه سال بزرگترن و شاغلن نمیدونم فردا برم چی بگم خجالت میکشم 😬 اون خودش خیلی ذوق داره همدیگر هم تاحالا ندیدیم بعد همش میگه از شخصیتت خوشم میاد واقعا نمیدونم فردا چی بگم چی کار کنم🥺

اکانت واگذار شد .

سعی کن بهش خیلی رو ندی .. سنگین و رنگین باهاش برخورد کن پسرا از دخترای سنگین خیلی خوششون میاد نه از ...

من ایشان دیدم ولی اون منو ندیده نمیدونم فردا چطور برم جلو 🫤🥲👍

اکانت واگذار شد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایشان دیدم ولی اون منو ندیده نمیدونم فردا چطور برم جلو 🫤🥲👍

وقتی ندیده چطور میگه از شخصیتت خوشم اومد ؟ خیلی حرفای قشنگ میزنن .. حرفای قشنگ رو دیوار هم زیاده ..خیلی مودبانه برو طرفش خودت رو معرفی کن .. طرز لباس پوشیدن تو قرار اول خیلی مهمه .. سعی کن تا جایی که میتونی پوشش رو رعایت کن.. چون پوشش یه نوع از شخصیت انسان رو نشون میده پسرا از دخترای معقول و سنگین خوششون میاد.. موفق باشی