2777
2789
عنوان

بهش بگم یا دخالت نکنم و ولش کنم

257 بازدید | 13 پست

من یه دختر خاله دارم تقریبا ۲۰  سالشه رشته اش تجربی بود ولی سال کنکورش خیلی رتبه اش بد شد بعد از اون نه نشست دوباره بخونه نه حتی رفت یه حرفه ای یاد بگیره فقط از اونموقع مدام با چند نفر شبیه خودش از این پاساژ به اون پاساژ و از این کافه به اون کافه میره 

ادامه اش رو پست میگم که خیلی طولانی نشه

یا علی موسی الرضا میشه به من نگاه کنی /اون قده رضا میگم تا دردم ، و دوا کنی  یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد...

پدرش که فوت شده مادرش هم سنش بالاس و در حد راهنمایی تحصیلات داره و خیلی از چیزی سر در نمیاره ‌ که این بچه رو بفرسته سر دانشگاه یا یک حرفه ای یه برادر بزرگتر هم داره دخترخالم که اونم یه  استان خیلی دورتر از ما زندگی میکنه و بعد از اینکه زن گرفت زیاد کاری به خواهر و مادرش نداره و چی بشه سالی یه بار  حالشون رو بپرسه

یا علی موسی الرضا میشه به من نگاه کنی /اون قده رضا میگم تا دردم ، و دوا کنی  یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون من بهش بگم برای  ریاضی یا انسانی کنکور بده که یه دانشگاهی قبول بشه یا اگه حوصله خوندن برای کنکور نداره بره رشته های انسانی دانشگاه آزاد یا حداقل یه پیام نوری بخونه چون دلم به حالش میسوزه این گشتن با دوست ها براش نون و آب نمیشه عمرش میگذره و فقط از این کافه به اون کافه رفته و پاساژها رو گشته و یه فعالیت مفید نداشته از یه طرف میگم پس فردا به حرف من رفت  یه رشته بخونه نیاد طلبکارم بشه  که من از این رشته خوشم نمیومد و فلانی این نون رو گذاشت تو دامن من و عمرم رو داخل رشته الکی تلف کرد   

بهش بگو با اخلاق 

یک دو سه بار با اخلاق بهش بگو 

این امر بمعروفه 

ولی گوش نکرد 

ولش کن 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
عزیزم ناراحت نشو ولی واقعا به تو ربطی نداره

پیش خودم میگم کسی پیگیر این بچه نیست پس فردا جوونیش تموم میشه هی باید حسرت  بخوره که عمرش به بطالت گذشت

به نظرتون من بهش بگم برای  ریاضی یا انسانی کنکور بده که یه دانشگاهی قبول بشه یا اگه حوصله خوندن ...

به تو چه اون اونجور حالش خوبه یکی با پاساژو کافه حالش خوبه یکی درس و دانشگاه دخالت نکن قطعا حالش خوب بود با اونا منتظر نبود تو بگی خوذش میرفت مثلا ما رفتیم چی شد

به تو چه اون اونجور حالش خوبه یکی با پاساژو کافه حالش خوبه یکی درس و دانشگاه دخالت نکن قطعا حالش خوب ...

کافه و تفریح گشتن به جای خود من مخالفش نیستم فقط میگم یه هنری یاد بگیره یا  درسی بخونه برای اینده خودش اون اینده اش تباه بشه هیچ ضرری به من نمیرسه اینده اش هم عالی بشه باز سودی به من نداره نمیخوام ۷ ۸ سال دیگه گذشت با خودش بگه من جوون بودم و کله ام زیادی باد داشت یعنی یه نفر نبود به من بگه برو دنبال درس و کاری