2777
2789
عنوان

کی قرص اس سیتالوپرام میخوره خواهشا یه لحظه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3562 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

عزیزم تا اون جایی که من میدونم داروهای روان در دوران شیر دهی نباید استفاده بشن چون از طریق شیر ب فرزند منتقل میشن. البته شاید اس سیتالوپرام فرق کنه قضیه اش‌ ولی هرچه زودتر با ی پزشک درمیون بذار . 

٢هفته بايد بگذره كه بدنت عادت كنه

اكثر قرص هاى اعصاب در شروع مصرف اينكارو ميكنن با هات

و هستن كسايى كه كلا هم به اين قرص ها هيچوقت عادت نميكنن

اگه بعد ٢ هفته عادت نكردى و حالتهاى بد داشتى قطع كن 

٢هفته بايد بگذره كه بدنت عادت كنه اكثر قرص هاى اعصاب در شروع مصرف اينكارو ميكنن با هات و هستن كساي ...

شوهرمم همین میگه من تادیروز علائمی نداشتم از دیشب اینجور شدم 

من ب شوهرم گفتم برام اس امپرازول بیاره اس سیتالوپرام اورد قبل شام یدونشو خوردم انقدددد سرگیجه و حالت تهوع گرفتم ک بی حال شدم مهمونم داشتم ب شوهرم گفتم تقصیر توئه این چیه آوردی گف نشون کارمند داروخونه دادم اون اینو بهم داده ینی قشنگ خواستم بمیرماااا

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
اره بابا گف نصفه بخور بدنت عادت کنه ولی از دیشب حالم خرابه استرس زیاد دارم هی میگیره ول میده 

نترس من یکماه اول دوز ۱۰میخوردم بعداز یکماه دوز۲۰ رو یکسال خوردم دوشب اول که ۲۰ رو خوردم خیلی حالم بدشدبعدش عاشقش شدم همش بشکن میزدم تمام استرس و سردردم خوب شد 

عزیزم برگه داخل جعبه رو بخون ببین برای دوران شیردهی چی نوشته 

فقط دارو های گروه A رو می تونید در دوران بارداری و شیردهی مصرف کنید

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

من نگران کوچولوت هستم تا خودت برو بروشوری رو نگاه کن بیا من رو رپلی کن ببینم چی گفته

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

منم اینو حدود ۱ماهو نیمه میخورم عادیه مشکلی نیس

تازه مال من از ۱۰ الان رسید به بیست

فعلا همون ۱۰رو یکی و نصف میخورم چندروز دیگه باید ۲۰رو کامل بخورم

منم متاسفانه اضطراب و استرس شدید دارم به منم دکترم گفته حدود ۸ماه تا یکسال طول میکشه درمانم