خانما من پنج روزه قرص میخورم چون بعد زایمانم دچار اضطراب شدید و تپش قلب و بی خوابی شدم دکتر گف باید شیش ماه قرص مصرف کنم از دیشب حالم بد میشه استرسم زیاد تر شده هی میگیره ول میده فشارو ضربان قلب همچیزم خوبه ولی اضراب میگیرم بنظرتون بخاطر همین قرصه اس؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تا اون جایی که من میدونم داروهای روان در دوران شیر دهی نباید استفاده بشن چون از طریق شیر ب فرزند منتقل میشن. البته شاید اس سیتالوپرام فرق کنه قضیه اش ولی هرچه زودتر با ی پزشک درمیون بذار .
من ب شوهرم گفتم برام اس امپرازول بیاره اس سیتالوپرام اورد قبل شام یدونشو خوردم انقدددد سرگیجه و حالت تهوع گرفتم ک بی حال شدم مهمونم داشتم ب شوهرم گفتم تقصیر توئه این چیه آوردی گف نشون کارمند داروخونه دادم اون اینو بهم داده ینی قشنگ خواستم بمیرماااا
اره بابا گف نصفه بخور بدنت عادت کنه ولی از دیشب حالم خرابه استرس زیاد دارم هی میگیره ول میده
نترس من یکماه اول دوز ۱۰میخوردم بعداز یکماه دوز۲۰ رو یکسال خوردم دوشب اول که ۲۰ رو خوردم خیلی حالم بدشدبعدش عاشقش شدم همش بشکن میزدم تمام استرس و سردردم خوب شد