2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور.....

615 بازدید | 31 پست

واحد بغلی ما انقد بیشعوره حد نداره هررررررررر روز صبح ساعت ۹:۱۵ دقیقه الارم گوشیش زنگ میخورهههههههه تا خوده ۱۰ منم بچه رو راهی مدرسه میکنم میگیرم بخوابم کاری ندارم که  تو روز تعطیلی مثلا میخوام یکم بخوابم باز صدای اون زنگه نمیزاره اخه خدارو خوش میاد بااین دو روزه با مشت میزنم به دیوار تا قطع کنه و خوشبختانه میفهمه وقطع میکنه ولی اخه من هرروز باید پاشم مشت بزنم به دیوار تا بفهمه صدای زنگ گوشیش رو مخه ؟؟

yn

مگه واحداتون چجوریه که اینقدر صدا اینور اون ور میاد😰

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم یه همچین تاپیکی قبلا زده بودم با عنوان تف به کله همسایه مون

اون ساعت ۵ میزاشت

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
دقیقا منم یه همچین تاپیکی قبلا زده بودم با عنوان تف به کله همسایه مون اون ساعت ۵ میزاشت

فرهنگ اپارتمان نشینی تا صد سال دیگه هم جا نمیفته ایران تازه من که مشت زدم اونم بلند نه. الان پاشدن چندین بار محکمو وحشتناک به دیوار زدن تااین حد نفهم

yn