2777
2789
عنوان

کاربر آقا بیاد

150 بازدید | 30 پست

من وقتی با نامزدم دعوامون میشه همش حرف از تموم شدن رابطه میزنه یعنی هر دعوا میگه مثلا دیگه رابطه تمومه برا همیشه فلان اقایون وقتی اینجوری میگن فازشون چیه ؟حالا چندین مدت اینجوری شده و گفته بعد که من گفتم باشه تموم کنیم خودش پشیمون شده همون لحظه اینم بگم نامزد هستیم فعلا

زورش نمیرسه بهت داره تهدید میکنه هیچ کاریم نمیکنه 😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد منم اینجورب بود بعد یسال خسته شدم ازش واقعا 

نفرت انگیزه این رفتار برامن

سرد شدم کلا..با اینکه چنسال عاشقس بودم

و جدا شدم

بهش بگو این رفتارش رشته چون بعد یمدت توعم مث اون میشی گند میخوره تو همچی

توعم تا یجا تحمل داری دیگه

اینو بشین باهاش حرف بزن

که مثلا من بترسم بگم نرو ؟ من که هربار گفته گفتم باشه خدافظ 😂

چه بامزه😂😂😂

باشه خداحافظ

آره فقط میخواد بترسونتت که همش راضی نگهش داری از این بترسی تمومش کنه 

ولی مشخصه آتو ندادی دستش نمیتونه تهدیدت کنه هیچی نداره😅

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نامزد منم اینجورب بود بعد یسال خسته شدم ازش واقعا نفرت انگیزه این رفتار برامنسرد شدم کلا..با اینکه چ ...

من همین الآنم سرد شدم کلا چند وقت بود به جدایی فک میکردم بابت رفتاراش امشب که دعوامون شد اینو گفت از خدام بود بگه خدافظ اصلا ناراحت نشدم رفتاراش آزار دهنده و غیرقابل تحمل تره از این حرفش به خودشم گفتم گفتم من دوماهه دارم به جدایی فک میکنم بنده خدا تو دوماه پیش از چشم افتادی 

چه بامزه😂😂😂 باشه خداحافظآره فقط میخواد بترسونتت که همش راضی نگهش داری از این بترسی تمومش کنه ولی ...

نه بابا من بهش گفتم بنده خدا من دوماهه دارم به جدایی فک میکنم تو الان میگی 😂😂بعد ترسید گفت مگه چیکار کردم منم بهش دلیلشو گفتم خودش دوباره اوکی شد شروع کرد به گفتن اینکه من تو دوره رژیمم فلان بهمان عصبی میشم

من همین الآنم سرد شدم کلا چند وقت بود به جدایی فک میکردم بابت رفتاراش امشب که دعوامون شد اینو گفت از ...

بشین اروم اینارو براش توضیح بده

ادم عصبی عصبیت می‌کنه من دیگه روانم مثل قبل نشده

بشین براش توضیح بده کاملا نشون بده برا خیلی جدیه

چنبار فرصت بده ببین تغییر ایجاد میکنه یانه 

اگه بهتر شد همراهی کن بهترش کنه نشد تمومش کن تا نرفتین زیر یه سقف

من روانی شدم یکسال صبر کردم درست شه نشد دیدی درست نمیشه خودتو بیشتر اذیت نکن 

نه بابا من بهش گفتم بنده خدا من دوماهه دارم به جدایی فک میکنم تو الان میگی 😂😂بعد ترسید گفت مگه چیک ...

دیدی وقتی فهمیده نمیترسی اون ترسیده میخواد با زور نگهت داره زورش به تو نمیرسه