2777
2789
عنوان

کپسول لاغری

362 بازدید | 13 پست

دوستان از چه قرص یا پودر لاغری چربی سوزی نتیجه دیدین ؟تورو خدا اسمشو بگین من خیلی اضافه وزن آوردم واقعا نیاز دارم ب ی قرص خوب ورزش هم میکنم ولی بازم لاغر نمیشم 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش شنیدم داروهای لاغری شیشه داره گفتم چاق باشم بهتره

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
شکم پهلو و قسمت دور سینه اینا ۱۶۰ ۷۷کیلو 

من ۷ ماه پیش با وزن ۷۵ و قد ۱۶۵ شرو ب رژیم کردم و باشگاه میرم یکساعت ایروبیک کارمیکنم  الان ۶۳ کیلوام ی ۳ کیلو دیگ باید کم کنم چون رژیمو ول کردم دیگ نشد 

نوشابه 

فست فود 

شیرینی 

تنقلات 

کامل حذف

برنج. ماکارانی در وعده شام حذف 

صبحانه کامل بخور

ناهار در حد ۱۰ قاشق برنج اشکال نداره 

شام هاتم سعی کن قبل ساعت ۹ خورده باشی و اگ نون لازمه بخوری با غذات کم بخور  با روزی یک ساعت ورزش هوازی 

باور کن ۱۰ کیلو راجت کم میکنی نمیخاد قرص بخوری که خواهر

و مورد آخر هم میان وعده 

یکی بین صبحانه و ناهار  میوه های کم کالری بخور مثلن ی  سیب با ی هویج یا خیارسبز   (میوه های پر کالری و یبوست زا نخور مثل موز×××× 

یکی هم بین ناهار و شامت میتونی از مغز ها استفاده کنی مثلن ی گردو ی مشت کشمش با ی لیوان چایی  درضمن قند و شکر و نبات هم نخور خرما بخور بجاش

چجور ورزشایی میکنی تو خونه یاباشگاه   خوراکت چجوره

یع ساعت پیاده روی با تردمیل و همراه با پیاده روی دمبل هم همزمان کار میکنم ۲ کیلو کم کردم ولی بایذ ی ۲۵ کیلو کم کنم مشخص بشه اشتهامم خیلی زیاده دست خودم نیست همش میخورم رژیم شاید دو سه روز بتونم دوباره باز هی میخورم بخاطر همین میخواستم ی قرص کاهش اشتها بخرم قرص کربوفایت هم میخورم موقع غذا نمیذاره کربوهدرات جذب بدن بشع 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم