2777
2789

سلام خوبین شش ساله که ازدواج کردیم اما قصد نینی دار شدن نداشتیم ،دیگه الان قصدشو داریم خیلی دوست بچم فروردینی باشه،شما از روز اقدامتون چند وقت بعدش باردار شدین،خیلی ها میگن همون ماه خیلی ها میگن تاشش ماهم طول کشیده

و یه موضوع دیگه اینکه حس میکنم هنوز نه خودم آمادگیشو دارم نه همسرم،خودم هنوز دوستدارم ازاد باشم برم بیام (آخه خیلی اهل مسافرت و بیرون رفتن هستیم)میترسم بچه محدودم کنه

همسرمم در کارهای خونه اصلا کمک حالم نیس اما میگه بچه دار بشم دیگه میدونم که باید کمکت بدم ولی میترسم یکیم بشه دوتا و بار مسولیتم چندین برابر بشه اما در کل مرد خوبیه و خانمای بارداری که دو دورمون هست مثلا خواهر یا دختر خاله هامون خیلی هواشونو داره و به شوهراشون میگه نه فلانیا دیکه نزار کار کنه یا من خانمم باردار بشه براش بهشت میکنم همه جارو و از این صحبتا حالا نمیدونم در واقعیت و واسه خودمم همینطور خواهد بود،

خیلی گیجم و هنگم نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی و مسافرت و اینا تا کی اخه. زندگی فقط اینه مگه نمیشه با بچه خوش بود.  خودت فروردینی ای

اخه ینی منظورت اینه بچه بیاد محدود میشی؟زندگی را تا زنده ایم باید زندگی کنیم تا زمانیکه تواناییش را داریم بنظر من باید خوش گذروند

اخه ینی منظورت اینه بچه بیاد محدود میشی؟زندگی را تا زنده ایم باید زندگی کنیم تا زمانیکه تواناییش را ...

مگه با بچه نمیشه زندگی کرد.؟

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
زیاد جلوگیری کردن تو بچه اول خوب نیست.اخر که چی چقد میخای بگردی🤭

اره خیلی بهم میگن خوب نیست جلوگیری واسه بچه اول اما هرسال دوبار برای چکاپ تا الان رفتم و همه چیزم اوکی بوده

۱۰ سال دیگم لگی بچه مانع خوشیه. بعد ۱۰ سال اوردیش دبگه ن حوصلشو داری ن میتونی باهاش کنار بیای. 

بعد بنظرتون الان با این شرایط اقتصادی چی ؟خیلی استرس همه چیو دارم طبیعیه یا دارم شلوغش میکنم و خیلی حساسم؟

چندساله ازدواج کردین؟من خیلی از محدود شدن میترسم از دست تنها شدن میترسم که بار مسولیتش فقط رو دوش خو ...

عزیزم من ۱۳ سال ازدواج کردم یه دختره ۱۲ ساله هم دارم...اما شوهرم چند وقتیه میگه یکی دیگه میخام جنسیت هم میگه برام فرق نداره فقط برا اینکه دخترم تنهانباشه....راستش سر دخترم اصلا کمکم نبود الان میگه اون موقع سنم کم بور الان کمک حالتم واز این حرفا....خودم هم میگم باردارشم دیگه نمیتونم تابستونا با دخترم برم دوچرخه‌سواری یا شنا...میگم محدود میشم...نمیدونم چکار کنم