2777
2789
عنوان

بعد شش سال خیلی گیجم و نمیدونم چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۳ سال ازدواج کردم یه دختره ۱۲ ساله هم دارم...اما شوهرم چند وقتیه میگه یکی دیگه میخام جنسیت ...

شما بازم تجربشو دارید ،اما تک فرزندی بنظرم خوب نیست اخلاق هاشون خاص و خود پسند میشن الان خواهرم یکی داره اون مدتی که مدارس انلاین بود خیلی اخلاقش بد شده بود و اصلا همش تو اتاق بود الان مدرسه ها باز شده بهتر شده ماهم هرچی به خواهرم میگیم بزار یکی دیگه میگه نه

شما بازم تجربشو دارید ،اما تک فرزندی بنظرم خوب نیست اخلاق هاشون خاص و خود پسند میشن الان خواهرم یکی ...

اره عزیزم تک فرزندی خوب نیس خواهرتون اشتباه میکنه ....من همه بهم میگفتن بزار یکی دیگه اما مدام میگفتم یکی بسه ...الان پشیمون شدم ومیبینم دخترم خود خواه واز خود راضی شده وهمه چی برا خودش میخاد....شوهرمم برا همین میگه بزار یکی دیگه....الانم اقدام کنم تا زایمانم ۱۳سال اختلاف سنشون میشه  

اره عزیزم تک فرزندی خوب نیس خواهرتون اشتباه میکنه ....من همه بهم میگفتن بزار یکی دیگه اما مدام میگفت ...

خیلی خوبکاری میکنی،نه بابا هیچوقت دیر نیست تازه انشالله هروقت شوهر کرد رفتی تنها نمیشی یکی دیگه داری،من و خواهرم 7 سال اختلاف سنی داریم جفتمون شوهرکردیم رفتیم حالا مامانم میگه کاش یکی دیکه داشتم😂دختر عموم 20 سالش بود زنموم همیشهههه میگفت نمیخام دیگه،بعد که دید اگ این یکی شوهر کنع تنها میشه گذاشت یکی دیگه باردار شد الان بزرگه 24 سالشه کوچیکه4 سال از کار های خدا بزرگه ازدواج کرد اصلا استان دیگه ای،حالا میکه خوبه گذاشتم باردار شدم وکرنه دق میکردیم

خیلی خوبکاری میکنی،نه بابا هیچوقت دیر نیست تازه انشالله هروقت شوهر کرد رفتی تنها نمیشی یکی دیگه داری ...

مممنونم عزیزم....ایشالا شما وخواهرتم زنده باشید.....ایشالا بسلامتی باردار شی و خدابهت نی نی سالمی بده وسلامتی آغوشش بگیری گلم .....

مممنونم عزیزم....ایشالا شما وخواهرتم زنده باشید.....ایشالا بسلامتی باردار شی و خدابهت نی نی سالمی بد ...

ممنونم مهربانو جان

همچنین شما انشالله زندگی سرشار از سلامتی و دلخوشی داشته باشید

بعد بنظرتون الان با این شرایط اقتصادی چی ؟خیلی استرس همه چیو دارم طبیعیه یا دارم شلوغش میکنم و خیلی ...

زیادی شلوغش کردی. اگه مشکل اقتصادی حل نشد  و بدتر شد ینی کلا نمیخای یچه بیاری. 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱

فکر کنم شما کلا بچه دوس نداری. ااگه ایننوری هستی هیچ وقت بچه نیار. 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱

اگر دست خودم باشه و همسرم ایراد بگیره واقعا نه،الان شرایط سختیه بنظرم مسولیت یه بچه بدنیا آوردن خیـــــــــلی بیشتر از کشتن یه ادمه،چون اونو دیگه میکشی و تمام و نهایتش قصاص

اما آوردن بچه ینی تو زندگی میبخشی به یه شخص و باید آمادگی از هررر نظری داشته باشی که مدیونش نشی

البته این نظرمنه شاید خیلی ها مخالف باشند