2777
2789
عنوان

اونایی که مادرن بیان

496 بازدید | 45 پست

من پسرم ۳ سالشه .وقتی کسی رو میببنه (غریبه یا کسایی که دیر به دیر میبینه)ساکت میشه هر چی ازش میپرسن جواب نمیده هیچی نمیگه در صورتی که خیلی از دختر بچه ها یا کلا بچه های دیگه قشنگ پرحرفی میکنن و صحبت میکنن .امروز نذری پختم بردم برای همسایمون قبلش به پسرم گفتم مامان سلام کن و بگو براتون نذری اووردم بعد همسایمون درو باز کرد پسرم هیچی نگفت بعد به پسرم گفت خوبی ؟ بعد پسرم همینجوری نگاش کرد هیچی نگفت .بعد همسایمون به طعنه برگشت گفت بچه کپ کرد.بعد به دخترش گفت به نی نی فلان بگو بیسان بگو که ینی بچه من زرنگه .

من از برخورد همسایم واقعا ناراحت شدم .

چ کار کنم پسرم زرنگ تر بشه.صحبت کنه ؟ 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن طبیعیه تو این سن بهش فشار نیار 

همه آدما مثل هم نیستن یکی پر حرف و اجتماعیه یکی کم حرف .بچه تو همینطوری گه هست قبول کن کسی هم چیزی گفت پشت بچه در بیا ..پسر شما مثل گله هیچ عیب و ایرادی نداره طفل معصوم 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
پسر منم پنج سالشه ب شددددت پرحرفه اما غریبه میبینه یه کلمه ام دیگه صحبت نمیکنه خب خجالت میکشه خود من ...

اره پسر منم خیلی پرحرفه در حالت عادی .ولی من خیلی ناراحت میشم پیش بقیه ها پسرم هرچی ازش میپرسن هیچی نمیگه .دختر این خانوم همسن پسر منه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

منم یه پسرم اینجوریه.لزومی نداره بگی سلام کن دلش بخواد میکنه.من پسرم پدرمادرمو میبنه سریع سلام یا دیشب مغازه رفتین وارد شد به همه سلام اما جای هم سلام نمیکنه خودشو کنارمیکشه بزار راحت باشه بچه۳سالشه انتظار چی داری ازش.دوقلوان اون یکی هم بزرگ کوچک حالیشنیست حتی باپیرمردا هم شوخی میکنه تو شکمشون میزنه😂 کلا من ریلکسم

بعضي بچه ها درونگران و بعضي برونگرا مثل آدم بزرگا ديگه اخلاقيه كه فك نكنم بشه تغيير داد

ینی خمینجوری میمونه

چیکار بچه داری. بذار رشد طبیعی خودش رو بکنه. برای حرف زدنش بازی با همسالان و اینکه تو خونه باهاش زیاد حرف بزنید و شبا براش قصه بگید. درضمن بچه ها قصه های تکراری دوس دارن

ولش کن طبیعیه تو این سن بهش فشار نیار  همه آدما مثل هم نیستن یکی پر حرف و اجتماعیه یکی کم حرف ...

انروز چ جوری باید پشتش در میومدم؟؟

وای امشب اینقد دختر من حرف زد ک دعواش کردم گفتم اینقد حرف نزن سرمو بردی .هیچوقت بچتو تو فشار نزار سل ...

نه تو خونه پررررر حرفه زیاد .