2777
2789
عنوان

اونایی که مادرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست
زرنگی چه ربطی به حرف زدن داره.خب دوست نداره حرف بزنه.چرا حساسید

چون رفتار این خانوم اذیتم کرد .و اینکه میگم چ کار باید بکنم که بهتر بشه پسرم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیشتر پسر بچه ها همینن

ما یه همسایه داشتیم تعریف میکرد میگفت میرفتیم مغازه کسی با پسرم صحبت می‌کرد میرفت غایم می‌شود پشت یخچال

الان بزرگ شده بیا و ببین 

ولی در کل اگه میخوای بچه راه بیوفته مثلا برو دم مغازه

خودت کنار وایستا به پسرت بگو برو کیک بخره

یا بلند گو اسباب بازی بخر بگو تو جمع مهمونی ها براتون صحبت کنه

یا باهاش نمایش بازی کن 

یه روز نجار یه روز پلیس یه روز دکتر 

پیشرفت میکنه سر یه هفته. فوری فوری 

به خاطر حرف همسایه تم پیشنهاد میکنم متن سبز امضا مو بخونی به همین راحتی

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
انروز چ جوری باید پشتش در میومدم؟؟

وقتی به دخترش گفت به نی نی فلان چیز رو بگو، شما هم میگفتی آقا پسر من همه حرفا رو بلده الان فقط دلش نمیخواد صحبت کنه مگه نه گل پسرم😇🥰 خودم بچه ندارم چه قشنگ تو تقش فرو رفتم😅

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
منم یه پسرم اینجوریه.لزومی نداره بگی سلام کن دلش بخواد میکنه.من پسرم پدرمادرمو میبنه سریع سلام یا دی ...

چن سالشونه ؟ .

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چیکار بچه داری. بذار رشد طبیعی خودش رو بکنه. برای حرف زدنش بازی با همسالان و اینکه تو خونه باهاش زیا ...

اوووف تو خونه یه سره داریم حرف میزنیم قصه هم زیااااد میخونم هم من در اوردی هم از کتاب داستان .بازی با همسناش کمه 

ینی خمینجوری میمونه

نميشه پيشگويي كرد كه🙄ممكنه خودش كه بزرگتر شد اخلاقش تغيير پيدا كنه

فقط سعي كنيد بيشتر توي اجتماع بريد همراهش و مجبور به حرف زدن نكنيدش،مثلا ببريد مغازه نانوايي بذاريد اون صحبت كنه 

كم كم و بهش فشار نياريد يا سوپرايز ماركت اجازه بديد مثلا شير رو برداره و از فروشنده بپرسه تاريخش تا كيه و از اين جور مسايل 

ببرش مهد عزیزم بیشتر ببرش پارک توخونه تنهاش نزارید بیشتر ببرش جایی که جمعیت زیاده تا اجتماعی بار بیاد البته خیلی از بچه ها اخلاقشون اینه ساکتن مثل بچه های من توخونه اینقدر حرف میزنه سرم میره میبرمش خونه بابابزرگ پدریش یه شهر دیگه هستن تا یک روز ساکته همین که آشنا میشه میخوایم برگردیم .البته ارثی هم هستش همسرمن خیلی کم حرفه زیاد اهل حرف نیست برخلاف من که اجتماعی وپر حرفم.  

کاشکی دختر من اینجوری بود و یکم فرق آشنا و غریبه رو می‌فهمید بخداااا😫😫😫

چرا ؟ چن سالشه

اوووف تو خونه یه سره داریم حرف میزنیم قصه هم زیااااد میخونم هم من در اوردی هم از کتاب داستان .بازی ب ...

متاسفانه بچه های الان بازی با همسن خیلی کمه. ولی تاثیر فوق العاده در رشد شناختی کودک داره

چرا ؟ چن سالشه

۲ سال و نیم ش

یعنی اصن براش مهم نیست ک کسی رو دفعه اول میبینه یا مامان ش ...😖😖😖در صورتی که تا ۸ ماهگی به شدت متوجه غریبه بودن آدم ها میشد و غریبی میکرد

نمیدونم چرا اینجوری شده