2777
2789
عنوان

اونایی که مادرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه بچه سه ساله چقدر انتظار دارید خدا به دادش برسه بزرگتر بشه سخت گرفتید خیلی

وقتی یکی اینجوری به رو میاره ادم ناخداگاه حساس میشه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
اره پسر منم خیلی پرحرفه در حالت عادی .ولی من خیلی ناراحت میشم پیش بقیه ها پسرم هرچی ازش میپرسن هیچی ...

عزیزم رفتار شما با بچه  و خواسته شما اشتباه هست

اگر اینستا دارید پیج فهیمه اکبری رو لطفا داشته باشید، اگر نه که تو گوگل سوالتون رو بپرسید حتما به جواب میرسید

رفتار بچه طبیعیه، اتفاقا چندروز قبل در این مورد استوری گذاشتن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
باورت میشه من این مدلی دوس دارم.خیالم راحته ک به غریبه ها اطمینان نمیکنه.ولی پسرمن خیلی زودگرم میگیر ...

نمیدونم والا

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

اتفاقا خانم همسایه رفتاری به شدت اشتباه داشته

شما در حضور دیگران نباید بگید سلام بده دست بده، بوس بده

در جواب خانم هساایه باید میگفتید پسرم بلده ولی با غریبه ها گرم نمیگیره

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

اگر بخوای با خرف دیگران آنقدر حساس بشین و غصه بخورین کفش فولادین به پا کنید دوست عزیز

از قدیم گفتن یه گوش در یه گوش دروازه فقط هم برای این جور مواقع هست

اگر پسرتون ۸ ساله بود سلام نکرد و جواب نداد مشکل داره بچه ۳ ساله طفل وابسته به مادره یه اتاق کوچیک رو به اندازه یک تالار بزرگ و گنگ میبینه گاها بعضی ها توی این سن خوب حرف نمیزنن 

چه انتظاری دارید

بیخودی حساس میشی بزرگ شد خودش از پس کاراش برمیاد منم کوچیک بودم خیلی آروم و مظلوم بودم تومدرسه هم خیلی آروم بودم سرم همش تو درس و کتاب بود ولی الان خیلی خوب کارامو انجام میدم

مقایسه کردن بچه ها در فرهنگ ما خیلی عادی شده .... خوب همین طور که بچه ها در مسائلی مانند راه رفتن ، حرف زدن و دندان درآوردن ممکنه تاخیر رشد دارند در هوش اجتماعی هم ممکنه قدری تاخیر داشته باشند که در بچه های باهوش هم وجود داره ... بهترین راه آموزش است . الان بچه شما می تونه مهد بره یا حتی یک کلاس آموزشی شاد و مفرح یا ببرش پارک تا با بچه ها بازی کنه .... فقط نگران نباش بچه کاملا طبیعی و سالمه و به خاطر یک مقایسه ناراحت نباش 

چون رفتار این خانوم اذیتم کرد .و اینکه میگم چ کار باید بکنم که بهتر بشه پسرم

عزیزم ناراحت نباش هر بچه ای یه اخلاقایی داره پسر منم تا ۴سالگی زیاد دوست نداشت با کسی جز من وباباش حرف بزنه تا جایی که عموش گفت بچت مشکل داره منم گاهی ناراحت میشدم ولی به روی خودم نمیاوردم الان که میره مدرسه اطلاعات عمومیش خیلی خوبه تمام مستندهایی که تو تلوزیون دیده همه رو کلا توذهنش مونده وهر سوالی ازش بپرسی با جزئیات براتون توضیح میده زبان انگلیسیش فوله وهرکس هر چیزی بخواد میاد ازش میپرسه وپسر با حوصله براش توضیح میده تمام اشعار وضرب المثل ها رو بلده وحفظ و کامل وبدون اشکال میخونه وتوضیح میده واینکه دائم درمورد مسائل علمی  تو اینترنت  سرچ میکنه واز بقیه میپرسه یعنی در کل نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ولی الهی شکر پسرم باهوش ومودبه وبهش افتخار میکنم. 

عزیزم ناراحت نباش هر بچه ای یه اخلاقایی داره پسر منم تا ۴سالگی زیاد دوست نداشت با کسی جز من وباباش ح ...

خدا برات ببخشه