siminaabasii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 881 عنوان چرا همه خانواده های ایرانی پسری اننننننننننننتن 604 بازدید | 42 پست دایی من شده دست رو مادر پدرش هم بلند کنه باز عزیزتر از همه چراااااااااااااهمش بی احترامی میکنه به خانوادش ولی همه همون لحظه فراموش میکنن حالا اگه دختر اینکارو انجام بدههههه میزنن تو روش هی چرااااااا💔💔💔💔 1401/12/05 | 21:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15918 خانواده شما اینجورین.. ما که اطرافمون همه دختراشونو دوست دارن و چه عزتی میزارن سر دختراشون دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
browneye عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 3902 والا تو خونه مااز من بیشتر حساب میبرن تا داداشاممن کوچکتر هستم تازه
arisammm عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 11195 متاسقانه من از دهن هرمادربارداری شنیدم پسرمیخواد،مرکزای ای وی اف همشون جنسیت پسرمیخوان برام خیلی عجیبهههه هرچه دادم به اوحلالش باد
mina2024 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 152 کلا همه جا پسرا عزیزترن و مقامشون بالاترههمه دامادو دوست دارن ولی عروس عین کلفته یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15918 کلا همه جا پسرا عزیزترن و مقامشون بالاتره همه دامادو دوست دارن ولی عروس عین کلفته ما اتفاقا عروسمون را خیلی دوست دارن همه.. داماد هم دوست دارن ولی عروس یه چیز دیگست دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
mina2024 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 152 متاسقانه من از دهن هرمادربارداری شنیدم پسرمیخواد،مرکزای ای وی اف همشون جنسیت پسرمیخوان برام خیلی عجی ... پسر دردسرش کمترههرجا بری دختر میدنترشیدن نداره حتی ۴۰ سالتم باشه کسی نمیگه به زور ازدواج کننه جهیزیه میخواد نه سیسمونیهمش ناشکریه البته ولی واقعیت دردناکه دختر بودن درده یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی
لحظه_باریدن_باران عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5431 پسر دردسرش کمتره هرجا بری دختر میدن ترشیدن نداره حتی ۴۰ سالتم باشه کسی نمیگه به زور ازدواج کن نه ... بله طرز فکر آدمهای عقب مونده پسر هم معتاد میشه و لات میشه، میشه ننگ خونه بی بی هم نشدیم ......... شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15918 پسر دردسرش کمتره هرجا بری دختر میدن ترشیدن نداره حتی ۴۰ سالتم باشه کسی نمیگه به زور ازدواج کن نه ... پسر شغل میخواد خونه میخواد عروسی میخواد ماشین میخواد طلا باید بخره.. ترشیدن چیه.. خیلی حرف زشتیه دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
arisammm عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 11195 درست میگید،اخه پسرم اینده میخواد،کار میخوادبخوای براش عروسی بگیری خونه همش خرج داره دردسرپسربیشروالا هرچه دادم به اوحلالش باد
لحظه_باریدن_باران عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5431 پسر شغل میخواد خونه میخواد عروسی میخواد ماشین میخواد طلا باید بخره.. ترشیدن چیه.. خیلی حرف زشتیه همینا شلغم تحویل جامعه میدن دیگه، افتخارم میکنن پسر دارن بی بی هم نشدیم ......... شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
mina2024 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 152 پسر شغل میخواد خونه میخواد عروسی میخواد ماشین میخواد طلا باید بخره.. ترشیدن چیه.. خیلی حرف زشتیه واقعیته عزیزمالان دیگه میگن طرف پول نداره توقعتو بیار پایین این چیزارو هم کسی نداره و نمیده یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی