2777
2789
عنوان

چرا همه خانواده های ایرانی پسری اننننننننننننتن

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 42 پست
کلا همه جا پسرا عزیزترن و مقامشون بالاتره همه دامادو دوست دارن ولی عروس عین کلفته

حالا پسر یه چیزی

ولی دامادو چه دلیلی داره که انقد دوس دارن؟؟؟؟؟🤢

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نه دختر دوست خوشم میاد نه پسر دوست اخرش فقط یه مشغله ذهنی برای ادم درست میشه یعنی چی یه چیزی درست کردم پسر دوستتت یعنی اون ادم بچه دختر خودش رو پایین تر میگیره یا برعکس؟

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قدیم بود پسرو میخواستن عصای دست پدر و کمک .

الان دخترا بیشتر هوای پدرو مادرو دارن

در کل نه دختر میمونه نه پسر ادم باید قدر سلامتی خودشو بدونه محتاج بچه هاش نشه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله متاسفانه اینجورین 🤦🏻‍♀️استثنا هم نداره😐

بخدا دو تا دخترم دارم دومی ۱۳ ماهشه انقدر حرف حرف حرف اووووووووو تو رومم نیگن متاستفانه شوهرمم دهن بینه تمام که یکبار از رو بچه هاش در نیومد همش میگه یه چیزیمونوکمه یا اره اگه پسر میشد ااااااااا

بابام بزرگم همیشه می‌گفت بچه، دختر یا پسر جفتش  به درد جرز لای دیوار میخوره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بله طرز فکر آدمهای عقب مونده  پسر هم معتاد میشه و لات میشه،  میشه ننگ خونه

اتفاقا پسر معمولا دردسرش بیشتر ارج قربشم بالاتر تو پیریم دخترا بیشتر برای مادر پدراشون دل مییسوزونن

واقعیته عزیزم الان دیگه میگن طرف پول نداره توقعتو بیار پایین این چیزارو هم کسی نداره و نمیده

اتفاقا همه پسرا الان باید داشته باشن و اتفاقا سطح توقعات همه بالاست‌... تو خانواده ما که حداقل پسر باید ماشین داشته باشه سربازی رفته باشه شغل و درآمد کافی داشته باشه وپول رهن خونه .. تازه اجازه بدن بره خواستگاری.. بعضیا که مثل پسر خالم و داداشم و پسر عمم آپارتمان نوساز هم داشتن و رفتن خواستگاری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔