2777
2789

بذارین کامل توضیح بدم اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه من دوبار بیبی چک زدم یه بار قبل موعد یه بار بعد موعد هردو مثبت شد از موعدم هم۷ روز میگذره بعد دیشب یهو کلی خون ریخت به لباسم زیاد بودا بعدش دیگه هیچ خونی نیومد یکم بعدش بیبی زدم مثلت بود ولی مقدار خونی که اومد خیلی زیاد بود ببخشید کل شلوارم حیس شد در این حد حالا میخوام بدونم چیشده دکتر هم امروز نیس الان میخوام برم ازمایش بدم نمیدونم بن یسقط ظد اخه مقدار خونه زیاد بود

متاسفانه احتمالا بارداری از دست رفته

بهتره حتما برین پزشک اورژانس بیمارستان براتون سونو بنویسه توی همون بیمارستان سونو بدین اگه بارداری از دست بره وچیزی داخل رحم مونده باشه بهتره که سریع تر کورتاژ بشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان دوتا امکان وجود داره

یا سقط شذه

با خون اطراف جنین خارج شده

الان شما باید استراحت داشته باشی

تا بری دکتر

اگه سقط شده باشه ک هیچی و اگه خون اطراف جنین باشه باید استراحت کنی

منم همینجوری شدم

عزیزم الان دوتا امکان وجود داره یا سقط شذه با خون اطراف جنین خارج شدهالان شما باید استراحت داشته باش ...

مجبورم الان برم ازمایش بدم میدونی من تصلا درد اینا ندارما چون شنیدم سقط همراه با درده ولی من از پیشب که این اتفاق افتاد درد نداشتم

اخه بعدشم دوباره بیبی زدم زود مثبت شد تازه خونه هم سریع قطع شد

چون هورمونا موند مثبت نشون میده. برا من یهو شلوارم خیس شد خون قرمز. رفتم دکتر گف دهدنه رحمبستس چیزی تیس بعد ۱هفته گقتن بارداری پوچه.خلاصه ک ب نظر من بارداری سالم هیچ مشکلی نباید داشته باشه طبق تجربم

مجبورم الان برم ازمایش بدم میدونی من تصلا درد اینا ندارما چون شنیدم سقط همراه با درده ولی من از پیشب ...

منم اصلا درد نداشتم.اصصصصلا .شاید سقط نشده فقط دیگه باداری وجود نداره موقع سقط درد میاد

متاسفانه احتمالا بارداری از دست رفته بهتره حتما برین پزشک اورژانس بیمارستان براتون سونو بنویسه توی ه ...

خب الان برم ازمایش بدم ؟ بعد برم از اونجا همینجوری سنوگرافی برام انجام میدن اگه دکتر ننوشته باشه خصوصی برم؟؟

مجبورم الان برم ازمایش بدم میدونی من تصلا درد اینا ندارما چون شنیدم سقط همراه با درده ولی من از پیشب ...

عزیزم منم درد نداشتم و اینکه من از سونو اومدم خونریزی کردم دقیقا ۶ هفته و چن روز بودم ک دکتر بهم گفت اجازه سونو دوباره بهت نمیدم تا یک هفته استراحت کن مطلق

خدارو شکر ک نی نیم سالم بود

مگه اول دکتر نباید بنویسه ؟همینجوری برم سونوگرافی چی بگم کیشه بکی من هیچ تجربه ای ندارم یا وایسم شن ...

شما میخای کارت جلو بیفته پذیرش 24 رو نصب کن یه دکتر زنان با ویزیت ارزون پیدا کن ویزیت آنلاین شو

از 70 ت ویزیت هست تا 700 ت

بگرد ارزون پیدا کن

بهش شرایطش بگو سونو آزمایش بنویسه بعد برو بده یکم ارزونتر بیفته

سونو بدون دکتر گمون نکنم قبول کنن آزمایش ولی میگیرن آزاد گرون میفته برات

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

شما میخای کارت جلو بیفته پذیرش 24 رو نصب کن یه دکتر زنان با ویزیت ارزون پیدا کن ویزیت آنلاین شو از 7 ...

ازمایش بارداری میگین گرون میوفته؟

اخه فقط میخوام خیالم راحت بشه بدبختانه جواب ازمایشم چند روز طول میکشه چون میگم اگه خدایی نکرده سقط بشه زودتر بفهمم

از ژرفی چون هنوزبه کسی مگفته بودم حتی مامانممم از هیچ کسم نمی تونم راهنمایی بگیرم الانم بگم الکی نگرانش میکنم