2777
2789
عنوان

چرا همه خانواده های ایرانی پسری اننننننننننننتن

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 42 پست
میشه من عروستون بشم😁🤣😅

یه داداش داشتیم زن گرفت و تمام❤️

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام بزرگم همیشه می‌گفت بچه، دختر یا پسر جفتش  به درد جرز لای دیوار میخوره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم نظرم همینه چه پسر چه دختر میرن سراغ زندگیشون

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اتفاقا پسر معمولا دردسرش بیشتر ارج قربشم بالاتر تو پیریم دخترا بیشتر برای مادر پدراشون دل مییسوزونن

بخدا هردوتاشون تا بزرگ بشن پدر و مادرو پیر میکنن مگه پسرو ول میکنی تو کوچه که خودش بزرگ بشه خب اونم نگهداری و مراقبت میخاد 

نمیدونم چرا بعضی خانمها از خودشون متنفرن

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
کلا قانون همینه پسر دوست.دیه مرد بیشتره.حق وراثت پسر باید دوبرابر ببره  چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زن بیچاره اس بنده خدا ....من اینقدر حرص میخوره بخاطر بکارت 

زن بیچاره مورد تجاوز قرار بگیره دیگه تا آخر عمر بدبخته ولی مرد جماعت با صدنفر هم بره اشکال نداره

برای خونه دارشدنم ماشین دار شدنم صلوات 🥰

تو خوانواده ما تعداد دخترا خیلی محدوده برا همین خیلی... 

مجموع دو خوانواده 4تا دختر ولی پسرا 14

داخل بقیه هم اینطوره که اشتباس

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
بخدا دو تا دخترم دارم دومی ۱۳ ماهشه انقدر حرف حرف حرف اووووووووو تو رومم نیگن متاستفانه شوهرمم دهن ب ...

بله دقیقا پسر نباشه فک میکنن یه چی کمه تو زندگیشون در حالیکه پسر فقط دردسره.خدا دختراتو حفظ کنه گلم مواظبشون باش❤️دختر خیلی باارزشه 

پسر دردسرش کمتره هرجا بری دختر میدن ترشیدن نداره حتی ۴۰ سالتم باشه کسی نمیگه به زور ازدواج کن نه ...

طرف ما دختر رو الکی نمیدن و پسر باید خونه ماشین و شغل خوب داشته باشه که الان....اینا کجا بوده