ببین ی کارمیگم انجام بده موفق نشدی بیا خودم توسط وکیل خیلی راحت طلاقت رومیگیرم باهزینه خودم
اولا معتادی ی نوع بیماریه ک روی مغزانسان اثرمیزاره وقدرت فکر وتصمیم ازش میگیره ب همین علت اجازه هیچگونه تصمیم چ عادی چ قانونی ب فردمعتادنمیدن
دوما بامعتادبایدخیلی بهترازبیماریهای دگه رفتاربشه ی فردمعتاددرزمان ترک فیزیکی هزارتافحش وناسزا ب هرکی حتی دکترمتخصص  میزنه ولی دکتری ک اینهمه درس وعزت وآبرو داره هیچ عکس العملی نشون نمیده جزاینکه میگه حق باشماس یعنی ب فردمعتادمیگه حق باشماس پس نبایدبافردمعتادباخشونت وترس وکتک کاری رفتاربشه
حالاازتعریف فردمعتادبگذریم
شما اولین کاری میکنی خدارو دراولویت قراربده وهرروزصبح صدقه جداکن حتی یه تک تومانی
بعدیک راهنمای خوب( فردمعتادی ک پاکی بالای ۴الا۵سال داره )پیداکن.
این راهنما رو از کلاسای NE (کلاسای ترک اعتیاد)پیداکن ک دیگران تاییدکنن ک راهنمای خوبی هس
بسپارش ب این راهنما.شرایط خودت روبش میگی وخودت هیچ دخالتی نمیکنی مثه یه خانم ب وظایفت عمل میکنی مثه نهار،شام،نظافت و....وهیچوقت انرژی منفی بش نده بگو تومیتونی وهمیشه کاری کن درکنارت احساس تنهای وحقارت نکنه
بخشس🌹پرحرفی کردم 
پس نتیجه:فقط یک راهنمای خوب پیداکن بیپارش ب راهنما
راهنما باصحبت کردن کاری میکنه ک خودش عاجزانه بره کمپ وترک کنه وحتما کلاسهارو بره ک راهنماخودش کاری میکنه بره ترک بدون کلاس رفتن هیچ فایده نداره حتماتشویقش کن کلاس بره ومطمئن شو بیرون میره بره کلاس
ان شالله موفق باشی