2777
2789
عنوان

بنظرتون معتادا ترک میکنن تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ازدواج کردم ۳ساله ۳سال بیکاربود تازه ۱ماهه رفت سرکار اونم ۱روز میره نمیره 

دقیقا شوهرمنم همینه و همش میگه کارنیست

منو اذیت نکنین من مثل بقیه پدر ومادر ندارم که پشتم باشه😔
بابای من معتاده چند بار تلاش کرد ترک کنه ولی نتونست  بیچاره دختر استاتر من که دختر واقعیه بابا ...

من بابامو دوست دارم اما پدرم از وقتی ترک کرده شده ی ادم روانی دو قطبی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من بابامو دوست دارم اما پدرم از وقتی ترک کرده شده ی ادم روانی دو قطبی 

من بابام با اعتیادش یه چیزی فراتر از روانیه واقعا ، یجوریه که همههه باهاش قطع رابطه کردن یه همسایه داشتیم بخاطر وحشی بازیای بابام فرار کرد و خونشو فروخت و رفت ... خیلی به خودکشی فکر کردم ولی دیگه تصمیم گرفتم یجوری با کنکورم خودمو بقیه اعضای خانوادمو نجات بدم

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
من بابام با اعتیادش یه چیزی فراتر از روانیه واقعا ، یجوریه که همههه باهاش قطع رابطه کردن یه همسایه د ...

اعتیادش چیه؟! 

پدرم من۱۱سال تریاک میکشید 

دوساله ترک کرد توی این دوسال هزارجور بدبختی کشیدیم مادرم مریضه سیاتیک به اعصاب ربط داره پدرم همش اعصاب خرابی میکنه 

مادرم بدتر شده 

بی پولیم 

اعتیادش چیه؟!  پدرم من۱۱سال تریاک میکشید  دوساله ترک کرد توی این دوسال هزارجور بدبختی ...

بابای منم به تریاک اعتیاد داره ما هم وضعیت مالیمون خیلی بده مامانم خرجیمونو میده و تمام بار زندگی از سرویس دهی مدارس بچه ها تا خرید لباس و مواد غذایی و نون همه چیز با مامانمه ، بابام تنها کارش اینه که تنش ایجاد کنه یا با فامیل یا با همسایه یا با ما ، واقعا وجودش باعث سرافکندگیم جلوی همسایه و فامیله ، مامان من شبا فقط سه چهار ساعت می‌خوابه من یه برادر یه ساله هم دارم با اون شبا بیدار میمونه و صبحا می‌ره سرکار ، مطمئنم با این وضعیتش حتما یه مریضی میگیره ولی من واقعا نمیدونم چیکار کنم براش

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
نه ازدواج کردم ۳ساله ۳سال بیکاربود تازه ۱ماهه رفت سرکار اونم ۱روز میره نمیره 

ببین ی کارمیگم انجام بده موفق نشدی بیا خودم توسط وکیل خیلی راحت طلاقت رومیگیرم باهزینه خودم

اولا معتادی ی نوع بیماریه ک روی مغزانسان اثرمیزاره وقدرت فکر وتصمیم ازش میگیره ب همین علت اجازه هیچگونه تصمیم چ عادی چ قانونی ب فردمعتادنمیدن

دوما بامعتادبایدخیلی بهترازبیماریهای دگه رفتاربشه ی فردمعتاددرزمان ترک فیزیکی هزارتافحش وناسزا ب هرکی حتی دکترمتخصص  میزنه ولی دکتری ک اینهمه درس وعزت وآبرو داره هیچ عکس العملی نشون نمیده جزاینکه میگه حق باشماس یعنی ب فردمعتادمیگه حق باشماس پس نبایدبافردمعتادباخشونت وترس وکتک کاری رفتاربشه

حالاازتعریف فردمعتادبگذریم

شما اولین کاری میکنی خدارو دراولویت قراربده وهرروزصبح صدقه جداکن حتی یه تک تومانی

بعدیک راهنمای خوب( فردمعتادی ک پاکی بالای ۴الا۵سال داره )پیداکن.

این راهنما رو از کلاسای NE (کلاسای ترک اعتیاد)پیداکن ک دیگران تاییدکنن ک راهنمای خوبی هس

بسپارش ب این راهنما.شرایط خودت روبش میگی وخودت هیچ دخالتی نمیکنی مثه یه خانم ب وظایفت عمل میکنی مثه نهار،شام،نظافت و....وهیچوقت انرژی منفی بش نده بگو تومیتونی وهمیشه کاری کن درکنارت احساس تنهای وحقارت نکنه

بخشس🌹پرحرفی کردم 

پس نتیجه:فقط یک راهنمای خوب پیداکن بیپارش ب راهنما

راهنما باصحبت کردن کاری میکنه ک خودش عاجزانه بره کمپ وترک کنه وحتما کلاسهارو بره ک راهنماخودش کاری میکنه بره ترک بدون کلاس رفتن هیچ فایده نداره حتماتشویقش کن کلاس بره ومطمئن شو بیرون میره بره کلاس

ان شالله موفق باشی 

بعدشم باهمین فردی ک تاپیک زدی ازش متنفری ببین چ لذتی اززندگی ببری ببین چطور میشه سپربلات سپرزندگیت اثن کسی قدرت میکنه بت چپ نگاه کنه اصن ذره ای ناراحتی تونمیتونه ببینه اونوقت مبای تاپیک میزنی من خوشبخت ترین فردروزگارم البته هیشکی ازخوشیاش تاپیک نمیزنه وقتی خوشه اصن یادهیشکی نمیکنه ولی امان از ی ذره ناراحته ۱۰۰تاتاپیک میزنه چطور و فلان خخخ

نمیدونم چجوری میشه یه فایل صوتی بت بفرستم ک خوب درک کنی وبفهمی معتادچجوریاس

ببین ی کارمیگم انجام بده موفق نشدی بیا خودم توسط وکیل خیلی راحت طلاقت رومیگیرم باهزینه خودم اولا مع ...

ممنونم ازراهنمایت.عزیزم حالا من میگم باهاش،کناربیام اون استزسی ک به دخترم وارد کرده چی؟ این حرفای ک درمورد دخترم زده چی؟ من واقعا روحم ازاینکه تاالانم کنارش بودم با وجود اینهمه حرف درعذابم .واگرنه من خیلی بساز بودم کمکشم میکردم ولی روحیه بچمو داغون کرده.روزی صدبارمیگه ازش جداشو نمیتونم ببینمش بخاطر من .دوست داری من بمیرم بااون زندگی کنی افسرده شده دخترم 

بابای منم به تریاک اعتیاد داره ما هم وضعیت مالیمون خیلی بده مامانم خرجیمونو میده و تمام بار زندگی از ...

امیدوارم خدا به دل پدرت بندازه و ترک کنه ک شماهاهم راحت شین الهی امین