2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتین به دوران دبیرستان...

333 بازدید | 22 پست

چه کارهایی  رو انجام میدادید؟ چه کارهایی رو هیچوقت تکرار نمیکردید؟

و اگه قرار بود به خودِ ۱۶,۱۷ سالتون یه جمله بگید، اون چی بود؟

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

دلم میخواست با یکسری ها رفاقت نکنم

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد رابطه نمی‌شدم و درسمو میخوندم البته که خوندم ولی بهتر میخوندم

ضمن اینکه دختر عاقلی بودم ولی بسیار آسیب دیدم

میخوام بگم اگر درگیر رابطه اید جدا بشید فکرنکنید خیلی سرتون میشه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

کمتر گریه میکردم کمتر حرص میخوردم ولی از 17سالگیم راضی بودم به جز حرص خوردنم بقیش اوکی بود از 10نمره 7میدم😎😎

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

یعنی آسمون اومده زمین..

ب حرف کسی گوش نمیدادم...فقط عقل و دل خودم

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

هیچوقت هیچوقت وارد روابط دوستی با جنس مخالف نمیشدم گرچه فقط تلفنی و پیامکی بود 

برای انتخاب رشتم بیشتر فکر میکردم و متمرکز میشدم روی درس خوندنم 

جمله ای که میگفتم هم این بود به آینده ات بیشتر فکر کن آدمها برای رسیدن به کمال باید تلاش کنند 😊

بدبخت پاشو درس بخون

دارم ب خودم میگم😂

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)