2777
2789
عنوان

شوهر منظم

791 بازدید | 46 پست

بچه ها دوتا بچه دارم. شوهرم زیادی منظم ومرتبه. میگه همه چی باید سرجاش باشه. البته کمی بدبین هم هست. باتوجه به شیطونی بچه ها نمیتونم مرتب کنم. البته خودمم نامنظم هستم یه خورده. امروز دعوامون شد سر تمیز نبودن خونه. چیکارکنم

شاید ocd داره

خیلی شدیده وسواسش؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

شوهر منم خیلی منظمه

جوری که لباس دو هفته ام تو تنش باشه نه کثیف میشه نه بو میگیره 

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم اینطوری یود از بس من ریخت و پاش کردم نا منظم بودم طفلی الان دیگه عادت کرده موقعه امتحانا هیچ کاری نمیکردم فقط درسم میخوندم طفلی یه لیوان برداشته بود میگفت بیا این و بشو حداقل یه لیوان اب بخورم

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

همسر منم همین طوره .

من ادم مرتبی هستم اما متعادلم همسرم بشدت وسواسیه .... 

نمیدونم چه راه حلی بگم چون خودمم شرایط شمارو دارم .

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
داداشش وسواس شدید داره ولی خودشم یه خورده. نامنظم باشه سردرد میشه

پس همونه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

شوهرت وسواس داره؟

من شوهرم وسواس داره و من اصلا اهمیت نمیدم ب دستور مستوراس الان دوسالونیمه میگذره خیلی از روزای قبل بهترشده

اون هرچی بمن میگف فلان بلان من باهاش لج میکردم یا انجام نمیدادم و بهش تاکید میکردم حق دخالت ت کارای خونه و منونداره من هروقت هرکاری ک بخوامرو خودم انجام میدم اجازه نمیدادم برام تعیین تکلیف کنه انگار کلفت گرفته باشه الان خیلی ازسرش دراومده این رفتارا راحت شدم ولی پوستم کنده شد تا درست شد

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
همسر منم همین طوره . من ادم مرتبی هستم اما متعادلم همسرم بشدت وسواسیه ....  نمیدونم چه راه حل ...

یه اشتباهی کردم یه مبل خوشکل وشیک خریدم. بدتر شده میگه این مبل ای خوب وشیک رو میخوای بیاری تواین خونه نامرتب

بابای من لباسا شو نمیدازه لباس شویی میگه شما لباس میندازید دیگه کثیف میشه پارکینک روزی دوبار میشوره ماشینشو دو روزیک بار خونه رو هم روزی دوبار جارو برقی میشکه ، آشبزخونه هفته یکبار پاک میکنه سرامیکا هم با تی تمیز نمیکنه میگه خوب تمیز نمیشه با دستمال و وایتکس سرامیک به سرامیک خودش اذیت میشه وگرنه ماکه از این تمیزی راضیم البته اتاقامون کثیف باشه غر میزنه سرمون

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
یه اشتباهی کردم یه مبل خوشکل وشیک خریدم. بدتر شده میگه این مبل ای خوب وشیک رو میخوای بیاری تواین خون ...

بخدا ادمو دیوونه میکنن بااین حرفا 

توام بگو خونم چشه خیلیم خوبه

زیاد حرف زد بگو کافیه دوسندارم بحث کنم حوصله بحث ندارم

یا بگو میشه اینحرفارو تموم کنی

بعد ساکت میشن😁😁 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲