بچه ها دوتا بچه دارم. شوهرم زیادی منظم ومرتبه. میگه همه چی باید سرجاش باشه. البته کمی بدبین هم هست. باتوجه به شیطونی بچه ها نمیتونم مرتب کنم. البته خودمم نامنظم هستم یه خورده. امروز دعوامون شد سر تمیز نبودن خونه. چیکارکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهر منم اینطوری یود از بس من ریخت و پاش کردم نا منظم بودم طفلی الان دیگه عادت کرده موقعه امتحانا هیچ کاری نمیکردم فقط درسم میخوندم طفلی یه لیوان برداشته بود میگفت بیا این و بشو حداقل یه لیوان اب بخورم
قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
من ادم مرتبی هستم اما متعادلم همسرم بشدت وسواسیه ....
نمیدونم چه راه حلی بگم چون خودمم شرایط شمارو دارم .
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من شوهرم وسواس داره و من اصلا اهمیت نمیدم ب دستور مستوراس الان دوسالونیمه میگذره خیلی از روزای قبل بهترشده
اون هرچی بمن میگف فلان بلان من باهاش لج میکردم یا انجام نمیدادم و بهش تاکید میکردم حق دخالت ت کارای خونه و منونداره من هروقت هرکاری ک بخوامرو خودم انجام میدم اجازه نمیدادم برام تعیین تکلیف کنه انگار کلفت گرفته باشه الان خیلی ازسرش دراومده این رفتارا راحت شدم ولی پوستم کنده شد تا درست شد
الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲